Terug naar overzicht
Apple Financial Services

Apple Financial Services

De nieuwste MacBook Pro zonder dure investeringen

Wilt u uw medewerkers graag uitrusten met het beste materiaal, maar wilt u geen grote investeringen doen? Apple Financial Services stelt gebruikers in staat om – zonder aanschafkosten – aan de slag te kunnen gaan met gloednieuwe Apple-producten.

Met Apple Financial Services kunnen uw medewerkers profiteren van krachtige Apple-apparaten, zonder dat u eerst dure investeringen hoeft te maken. Uw organisatie voorziet hiermee uw medewerkers, zonder grote investeringen vooraf, van de nieuwste MacBook Air.

Bovendien kunt u met ‘Apple Device as a Service’ de inkoop, uitrol en het onderhoud van de apparaten volledig en gestroomlijnd managen. Dus bespaar uw organisatie dure investeringen en profiteer direct van Apple’s grensverleggende technologie!

De voordelen van Apple Financial Services

  • Apple Financial Services betekent meer flexibiliteit;
  • Een financiering die past bij de inzet van Apple-apparatuur in uw organisatie;
  • Geen grote investering vooraf én geen financiële risico’s;
  • Financiering betekent ook meer voorspelbaarheid;
  • Duidelijkheid over de maandelijkse vaste kosten;
  • U houdt uw Apple-apparatuur up-to-date;
  • Elke 2, 3 of 4 jaar beschikken uw medewerkers over de nieuwste technologieën.

Apple binnen uw organisatie

De levensduur van technologie is voor elke organisatie anders. Dankzij Apple Financial Services kunt u uw financiële mogelijkheden koppelen aan uw gewenste technologische upgrades. Regelmatige upgrades, door middel van leasing, verminderen compatibiliteitsproblemen en minimaliseren de kosten die gepaard gaan met het hebben van apparatuur van verschillende generaties.

Met de apparaten van Apple op de werkvloer verhoogt u niet alleen de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers. Ook versterkt u de interne bedrijfscultuur en het imago richting uw partners. En door als bedrijf een Apple-apparaat naar keuze aan te bieden, verhoogt u de kans de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden.

Lease via Apple Financial Services

Uw organisatie kan, op elk gewenst moment gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst, Apple-apparatuur toevoegen en het leasetermijn verlengen wanneer daar behoefte aan is. Een duidelijk gespecificeerde betalingsstroom betekent dat u altijd inzage heeft van de kosten tijdens de gefinancierde periode. Dat betekent minder verrassingen voor accountants en financiële afdelingen. Wilt u gebruik maken van Apple Financial Lease? Nieuwe klanten kunnen van Apple Financial Lease gebruik maken wanneer er voor minimaal €5.000 excl. btw wordt gefinancierd.

Apple Financial Services samen met Amac

Bij het implementeren van nieuwe technologie komt vaak meer kijken dan wordt verwacht. Amac gaat met u in gesprek en inventariseert uw daadwerkelijke behoeften, om vervolgens samen met u tot een totaaloplossing te komen.

Ontdek de mogenlijkheden van Apple Financial Services:


salessupport@amac.nl 088 - 77 060 20

* De korting is afhankelijk van de restwaarde van uw oude product. Onze inruilactie met gegarandeerde inruilprijzen op MacBook, MacBook Air en MacBook Pro is alleen van toepassing op een werkend device, met normale gebruikersschade, op modellen van 2013 of jonger. Heeft u een ouder model? Neem dan contact met ons op.
** Aantal maanden ‘vrijstelling’ van leasebetaling voor nieuwe devices is afhankelijk van de hoogte van de inruil. De minimale besteding is € 5.000,- excl. btw. De berekening is op basis van 36 maanden Fair Market Value Lease.
*** Afhankelijk van waarde van het te ruilen device. De minimale besteding is € 5.000,- excl. btw. De berekening is op basis van 36 maanden Fair Market Value Lease.

Neem voor een definitieve prijsbepaling en voorwaarden contact met ons op via 088 - 77 060 20 of salessupport@amac.nl. Het voorstel is onder voorbehoud van kredietgoedkeuring. Apple Financial Services (AFS) is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (DLL) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.