Terug naar overzicht
Apple Financial Services

Apple Financial Services

De nieuwste MacBook Pro zonder dure investeringen

Wilt u uw medewerkers graag uitrusten met het beste materiaal, maar wilt u geen grote investeringen doen? Apple Financial Services stelt gebruikers in staat om zonder aanschafkosten te kunnen werken met gloednieuwe Apple producten. Zo least u de nieuwste MacBook Pro met Touch Bar al vanaf slechts € 35,- per maand. Hiermee realiseert u een kostenbesparing van ruim 25% over een looptijd van 3 jaar.

Bovendien kunt u met ‘Apple Device as a Service’ de inkoop, uitrol en het onderhoud van de apparaten volledig en gestroomlijnd managen. Dus bespaar uw organisatie dure investeringen en profiteer direct van Apple’s grensverleggende technologie!

Neem contact op

Krachtig. Zuinig. Razendsnel.
De nieuwe MacBook Pro is er weer in geslaagd gebruikers versteld te doen staan. Van een kraakhelder Retina-scherm, ongeëvenaarde graphics en multifunctionele Touch Bar tot energiezuinige flashopslag en extreem krachtige processors met Turbo Boost-snelheden tot 4,1 GHz. En de batterij? Die gaat 10 uur mee. Dus waar uw mensen ook werken, hun nieuwe laptop houdt het met gemak een hele dag vol.

MacBook Air

Een MacBook Air voor minder dan €1,- per dag

Een MacBook Air voor minder dan €1,- per dag? Het kan met Apple Financial Services; geen dure investeringen, maar medewerkers die profiteren van krachtige Apple-apparaten. Uw organisatie voorziet hiermee de medewerkers, zonder grote investeringen vooraf, van een MacBook Air voor minder dan 1 euro per dag. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor MacBook Pro, iMac, iPhone of iPad. Wij kijken graag naar een passende oplossingen die bij zowel uw organisatie als uw medewerkers past.

Apple binnen uw organisatie

De levensduur van technologie is voor elke organisatie anders. Dankzij Apple Financial Services kunt u uw financiële mogelijkheden koppelen aan uw gewenste technologische upgrades. Regelmatige upgrades, door middel van leasing, verminderen compatibiliteitsproblemen en minimaliseren de kosten die gepaard gaan met het hebben van apparatuur van verschillende generaties.

Met de apparaten van Apple op de werkvloer verhoogt u niet alleen de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers. Ook versterkt u de interne bedrijfscultuur en het imago richting partners. En door een Apple-apparaat naar keuze aan te bieden intern, heeft u meer kans de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden.

Lease via Apple Financial Services

Uw organisatie kan elk moment gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst Apple-apparatuur toevoegen en de leasetermijn verlengen wanneer daar behoefte aan is. Een duidelijk gespecificeerde betalingsstroom betekent dat uw bedrijf weet wat de technologiekosten tijdens de gefinancierde periode zullen zijn. Dat betekent minder verrassingen voor accountants en financiële afdelingen.

De voordelen van Apple Financial Services

  • Een financiering die past bij de inzet van Apple-apparatuur in uw organisatie;
  • U houdt uw Apple-apparatuur up-to-date;
  • Apple Financial Services betekent meer flexibiliteit;
  • Financiering betekent ook meer voorspelbaarheid.

Bij het implementeren van nieuwe technologie komt vaak meer kijken dan wordt verwacht. Amac gaat met u in gesprek en inventariseert uw daadwerkelijke behoeften, om vervolgens samen met u tot een totaaloplossing te komen.

Neem contact op