Terug naar overzicht
Opslag oplossingen

Opslag oplossingen

Wat zou het voor jou betekenen als je niet meer over jouw data kunt beschikken? Door problemen met jouw opslagmedium, hardware-problemen of zelfs diefstal? Wij bieden overzichtelijke oplossingen als het gaat om veilig, betrouwbaar en makkelijk kunnen werken met je documenten, applicaties en zelfs de instellingen op jouw apparaten.

Neem contact op

Onze mogelijkheden
Om als Kleinzakelijk ondernemer een goed archief op te kunnen bouwen, is er een opslagmogelijkheid nodig. Op dit moment bieden wij twee mogelijkheden: via de iCloud van Apple, de OneDrive van Microsoft of een externe harde schijf van LaCie.

Mobiele oplossingen van LaCie

Wanneer je voor jouw bedrijf veel onderweg bent, of altijd op locatie werkt, kan een mobiele harde schijf een perfecte oplossing zijn. Deze zijn namelijk makkelijk mee te nemen en kunnen vaak ook nog eens tegen een stootje. De opslagmogelijkheden verschillen van 1 TB tot 8 TB.

RAID-oplossingen van LaCie

Een RAID-opstelling is een manier om een aantal harde schijven in verschillende configuraties op te stellen, zodat je altijd een back-up hebt. Het is een nog veiligere manier om een back-up te draaien, omdat je dit niet zelf hoeft te doen, maar RAID dit de hele dag door voor jou doet.

Cloud oplossingen

Met een cloud-oplossingen hoef je niet per se te investeren in hardware: voor een bescheiden bedrag per maand kun je toch altijd en overal bij alle data die veilig opgeslagen wordt. De cloud is ook zo in te richten dat er direct een back-up gemaakt wordt van alle data en dat je zorgeloos kunt doorwerken.

Wist je dat?
….werken in de cloud ook nog eens milieuvriendelijk is? Wanneer je gebruik maakt van clouddiensten, gebruik je alleen de serverruimte die je nodig hebt. Hierdoor maak je alleen gebruik van de energie die je nodig hebt. En dat zorgt voor een betere CO2-voetafdruk!
In de cloud
De voordelen van werken in de cloud:
  • - Altijd en overal toegang tot jouw data;
  • - Kostenbesparend;
  • - Maximale veiligheid;
  • - Makkelijker samenwerken.

De passende oplossing voor jouw onderneming

Wil je meer informatie over de opslagmogelijkheden of weten welke oplossing het beste binnen jouw Kleinzakelijk onderneming past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tevens kun je in onze 13 Amac Stores met Kleinzakelijk specialist terecht voor meer informatie over de cloud en onze LaCie schijven.

Neem contact op

Opslag oplossingen