Terug naar overzicht
Opslag oplossingen

Apple en accessoires

Bij welke onderneming jij ook werkt, bij Amac denken we graag mee in een totaaloplossing die jou tijd, geld en moeite bespaart. Wij kunnen een volledige kantooroplossing bieden, een totaaloplossing die bestaat uit de meest geavanceerde technologieën, ongekend gebruiksgemak en veiligheid. Van Apple-devices tot randapparatuur.

Neem contact op

Van alle markten thuis
Elk bedrijf is anders. Of je nu geïnteresseerd bent in een los hoofdproduct of een totaalpakket, wij helpen jou in het vinden van de juiste oplossing. Van losse iPhone, tot ecosysteem met iPad, kassa-software, kassalade en barcodescanner. Wij werken met diverse partners samen om jou van de juiste hard- en software te voorzien.  

Apple-producten

Amac is dé Apple expert met 46 winkels verspreid door heel Nederland. Met ruim 10 jaar aan ervaring, een door Apple opgeleid team én een intern trainingstraject kunnen wij je helpen bij het maken van de beste keuze. Kom langs, dan laten wij jou alle voordelen van Apple zien. 

Opslag oplossingen

Je wilt natuurlijk veilig en betrouwbaar kunnen werken. Makkelijk bij je bestanden komen en geen risico lopen dat deze verloren gaan. Wij bieden diverse opslag oplossingen, zoals de cloud en externe harde schijven

Ondersteunende systemen

Wanneer jij retailer bent, voorzien wij jou van een kassalade, scanner en iPad-houder. Voor horeca hebben wij handige pinoplossingen, zodat er eenvoudig draadloos op het terras kan worden betaald. Liever een opstelling voor in jouw eigen kantoor? Hiervoor kan externe opslag of een printoplossing perfect zijn.


Van beginnende onderneming tot een gevestigd mkb bedrijf

Wil je meer informatie over onze Apple-producten, opslag oplossingen of ondersteunende systemen? Of weten welke producten het beste binnen jouw Kleinzakelijk onderneming past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tevens vind je in onze 13 Amac Stores met kleinzakelijk specialist een voorbeeld van de kassamogelijkheden, 2d-scanner of kom langs voor ons ruime assortiment aan Apple-producten.

Neem contact op