Terug naar overzicht

iPhone Xs en Xs Max

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bekijk en vergelijk alle iPhone XS en XS Max modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone Xs of Xs Max wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 stores.

iPhone XS of XS Max los kopen

Wil je een iPhone XS kopen? Of heb je jouw oog laten vallen op iPhone XS Max? Dan ben je bij Amac aan het juiste adres. iPhone XS en XS Max zijn, tegenover iPhone X, op alle fronten verbeterd. Zo kun je nu nóg mooiere foto’s mee maken dan ooit met iPhone mogelijk was. Net als iPhone X, zijn iPhone XS en XS Max uitgerust met OLED Super Retina-displays. Hiermee kun je ultiem genieten van haarscherpe beelden wanneer je naar een Netflix-serie of film kijkt. Met de TrueDepth-camera ontgrendel jij iPhone XS met Face ID, wat nu nog sneller en beter werkt dan voorheen. Dit is te danken aan de superkrachtige A12 Bionic-chip, waar iPhone XS en XS Max van voorzien zijn. Dankzij laatstgenoemde ben je helemaal klaar om in de wereld van AR (Augmented Reality) te stappen. En net als iPhone van de vorige generatie, kun je iPhone XS en XS Max ook draadloos opladen via qi-gecertificeerde opladers. *

Ben je op zoek naar een voordelige iPhone XS of iPhone XS Max? Bekijk dan hier al onze iPhone XS-aanbiedingen!

Voordelen van een iPhone XS of XS Max bestellen

De nieuwe iPhone XS en XS Max zitten niet alleen boordevol nieuwe functies, maar zien er ook nog eens fantastisch uit. iPhone XS is net zo groot als iPhone X. iPhone XS Max is echter een stuk groter, maar alsnog kleiner én dunner dan iPhone 8 Plus – terwijl het scherm 1 inch groter is! Dit komt omdat de beeldschermen van beide modellen van rand tot rand lopen. iPhone XS en iPhone XS Max zijn verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver en goud, met opslagmogelijkheden van 64 GB, 256 GB en zélfs 512 GB. Tot slot zijn beide modellen spat-, water- en stofbestendig volgens de IP68-bestendigheidsnorm. Dit betekent dat iPhone XS en XS Max tot 30 minuten lang onder water kunnen blijven tot een diepte van 2 meter. Daarbij hoef je niet bang te zijn wanneer je door een flinke regenbui loopt of hem per ongeluk in een zwembad laat vallen. **

Het mooiste beeldscherm in iPhone ooit

Qua design is de iPhone XS, ten opzichte van zijn voorganger, onveranderd gebleven. Daarbij is iPhone XS – met 5,8-inch OLED Super Retina-display – een en al scherm. Wil je niet alleen het scherpste, maar óók het grootste beeldscherm? Dan is de grote broer van iPhone XS, oftewel iPhone XS Max, de beste keuze. Deze heeft namelijk een 6,5-inch OLED Super Retina-display, oftewel het grootste beeldscherm in een iPhone ooit! De OLED-techniek zorgt overigens voor de diepste zwarttinten, prachtige kleuren en een contrastverhouding van 1.000.000:1. Daarnaast maken beide modellen gebruik van True Tone; wat ervoor zorgt dat de witbalans van het beeldscherm automatisch wordt aangepast op het omgevingslicht. Kortom, met iPhone XS en XS Max kun je ultiem genieten van haarscherpe beelden – of je nou naar een film of serie kijkt of een iPhone-game speelt.

Makkelijk ontgrendelen met Face ID

iPhone XS en XS Max hebben geen thuisknop meer en kunnen ontgrendeld worden door middel van Face ID of een door jou opgeslagen toegangscode. Om vanuit een app terug te gaan naar het beginscherm, veeg je met een vinger van de onderste rand naar boven. Face ID wordt mogelijk gemaakt door de 7-megapixel TrueDepth-camera aan de voorzijde van Apple iPhone XS en XS Max. Deze herkent jouw gezicht door middel van 30.000 onzichtbare meetpunten. Daarbij werkt Face ID nu nóg beter. Dankzij realtime machine learning leren iPhone XS en XS Max jou steeds beter kennen – dus óók wanneer je een zonnebril, pet, muts of dikke sjaal draagt. Jouw iPhone wordt iedere dag dus weer een stukje slimmer!

iPhone XS-camera: verbeterd camerasysteem met 12 megapixel

De verbeterde 12-megapixel groothoeklens van iPhone XS heeft een diafragma van slechts f/1.8, zodat je ook bij weinig licht prachtige foto’s kunt maken. Het diafragma zorgt overigens ook voor een prachtig scherptediepte-effect. Daarnaast is de scherptediepte na het maken van de foto nog aan te passen dankzij de nieuwe diepteregeling. Ook de beeldsignaalprocessor (ISP) in iPhone XS en XS Max heeft een upgrade gekregen. In combinatie met de rekenkracht van de A12 Bionic-chip, herkent de camera belichting, beweging en mensen. Zodra je een foto maakt, maak je in alle werkelijkheid meerdere foto’s achter elkaar waarbij iedere foto een andere belichting heeft. Deze foto’s worden vervolgens allemaal samengevoegd in één foto, zodat je altijd de best mogelijke belichting en scherpte in jouw foto hebt. Naast een groothoeklens zijn iPhone XS en XS Max ook voorzien van een telelens met 2x optische zoom en 10x digitale zoom, zodat je óók op afstand jouw onderwerp mooi en scherp in beeld krijgt.

Specificaties van iPhone XS en XS Max

Wil je de krachtigste iPhone? Dan zit je hier wel goed. iPhone XS en XS Max worden beide aangedreven door de splinternieuwe A12 Bionic-chip, de krachtigste chip in een iPhone ooit. De A12-processor bevat twee performance cores en vier efficiency cores, wat zorgt voor 15% meer rekenkracht en 50% minder stroomverbruik dan de A11-processor. Op grafisch gebied is de A12-chip maar liefst 50% sneller dan zijn voorganger. Games en andere zware apps zoals iMovie draaien hierdoor nog soepeler. Bovendien opent de A12-chip met de Neural Engine deuren voor apps en games die gebruikmaken van AR (augmented reality). Kortom, als je een iPhone wilt bestellen met de beste specs, dan kies je voor iPhone XS of XS Max. Tot slot heb je de keuze uit verschillende opslagcapaciteiten: 64 GB, 256 GB en zelfs 512 GB.

Prijs iPhone XS en XS Max

Wil je een iPhone XS bestellen en ben je benieuwd naar de prijs? De prijs van iPhone XS is afhankelijk van het schermformaat en de hoeveel opslaggeheugen. Maak je aan de lopende band foto’s en HD-video’s en heb je het liefst je complete muziekbibliotheek op jouw iPhone? Of wil je op je telefoon graag naar films of series kijken? Dan is de iPhone XS Max met 512 GB opslaggeheugen de beste keuze. Als je echter veel gebruikmaakt van streamingdiensten als Netflix en Apple Music, dan is de iPhone XS 64 GB een beter (én voordeliger) alternatief. Op deze pagina vind je de meest actuele iPhone XS-prijs.

1 Draadloze Qi‑opladers afzonderlijk verkrijgbaar.
2iPhone XS en iPhone XS Max zijn spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP68 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 30 minuten en 2 meter diep, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.