Terug naar overzicht

iPhone X

Bekijk en vergelijk alle iPhone X modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone X wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 stores.

iPhone X kopen

Ben jij op zoek naar een iPhone X? Dan zit je goed bij Amac. Met iPhone X maak je adembenemende foto’s en video’s en geniet je van het Super Retina HD-display met OLED. Dankzij de -Depth-camera ontgrendel jij iPhone X met Face ID, hoe je er ook uit ziet. De batterij zorgt ervoor dat jij iPhone X de hele dag gebruikt, en als hij leeg is kun je iPhone X draadloos opladen. iPhone X is nu één en al scherm, zodat jij uren lang geniet.

Voordelen van een iPhone X

De nieuwe iPhone X zit niet alleen boordevol nieuwe functies, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit. iPhone X is kleiner dan iPhone 8 Plus, maar groter dan iPhone 8. In tegenstelling tot voorgaande modellen zijn iPhone X kleuren alleen spacegrijs en zilver.

Bij de release van iPhone X werd aangekondigd dat deze iPhone één groot beeldscherm is. Met een 5,8-inch Super Retina-display met OLED is dit het grootste en scherpste beeldscherm ooit in een iPhone. De OLED-techniek zorgt voor diepe zwarttinten, natuurgetrouwe kleuren en een contrastverhouding van 1.000.000:1. Wat ook zorgt voor de optimale beleving is True Tone. True Tone zorgt ervoor dat de witbalans van het display automatisch wordt aangepast op het omgevingslicht. Met dit revolutionaire display van iPhone X geniet jij optimaal van alles wat op het beeldscherm verschijnt.

Omdat het display van iPhone X van rand tot rand loopt, is er geen thuisknop meer. Je ontgrendelt iPhone X met Face ID en swipet van de onderste rand naar boven om terug te gaan naar het beginscherm. Face ID wordt mogelijk gemaakt door de TrueDepth-camera in Apple iPhone X, die jouw gezicht uitleest aan de hand van 30 duizend onzichtbare punten. Deze nieuwe feature is ook merkbaar in de prestaties van de camera.

De verbeterde 12-MP groothoek-en telelenscamera’s van iPhone X hebben nu een nog groter diafragma gekregen, voor betere foto’s bij weinig licht. Deze camera’s zijn 90 graden gedraaid en hebben een nieuw kleurenfilter, verbeterde pixeltechnologie en optische beeldstabilisatie zodat bewegingsonscherpte voorkomen wordt. Ook de camera aan de voorkant van de nieuwe iPhone X is verbeterd. De TrueDepth-camera, aan de voorkant van iPhone X, is in staat om portretfoto’s te maken met portretbelichting, en de Retina Flash geeft een nóg natuurlijkere touch aan jouw foto’s.

Net als iPhone 7 en iPhone 8 is iPhone X spat-, water- en stofbestendig*. Dit betekent dat het niet erg is als je in de stromende regen aan het lopen bent, of je water morst over iPhone X. iPhone X kan een half uur lang op één meter diepte gehouden worden. Zo kun je iPhone X gerust vlakbij een zwembad of stoffige omgeving gebruiken.

De prestaties van iPhone X worden geleverd door de meest krachtige chip tot nu toe: de Apple A11 Bionic-chip. De A11 Bionic-chip bevat vier efficiency-cores, wat ervoor zorgt dat iPhone X 70% sneller is dan iPhone 7. Deze cores zorgen ook voor minder batterij verbruik. Zo bel je tot wel 21 uur, surf je 12 uur op het internet of luister je 60 uur muziek. Wanneer iPhone leeg is, laad je ‘m draadloos op met een Qi-adapter van Belkin of de Airpower oplaadmat van Apple (binnenkort verkrijgbaar bij Amac). De extra toevoeging aan de A11 Bionic-chip is de neural engine. Door neural engine zal iPhone X leren hoe jouw gezicht veranderd, zodat je iPhone X altijd kan ontgrendelen met Face ID, ongeacht hoe je eruitziet.

iPhone X aanbevolen voor

Is jouw iPhone toe aan vervanging? iPhone X zit vol nieuwe technieken en barst van nieuwe functies. De A11 Bionic-chip met neuric engine is de slimste en krachtigste chip tot nu toe, en op het Super Retina-Display met OLED kijk jij je ogen uit. De TrueDepth-camera zorgt niet alleen voor prachtige portretfoto’s met portretbelichting, het laat je ook iPhone X ontgrendelen met Face ID. De thuisknop is weg, zo wordt iPhone X één en al scherm. Met iPhone X wordt het maken van foto’s, het bekijken van video’s en het bijhouden van jouw social media en mail niet alleen leuker, maar ook mooier.

* iPhone X is spat , water en stofbestendig en voldoet aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC standaard 60529 (getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat , water en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.