Terug naar overzicht

iPhone 8 Plus

Bekijk en vergelijk alle iPhone 8 Plus modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone 8 Plus wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 46 stores.

iPhone 8 Plus kopen

Ben jij op zoek naar een iPhone 8 Plus? Dan zit je goed bij Amac. Met iPhone 8 Plus maak je de mooiste foto’s en video’s en geniet je van een scherp Retina HD-display. De batterij laat jou de hele dag doorgaan, en als hij leeg is kun je iPhone 8 Plus draadloos opladen. Met het sterkste glas ooit in een iPhone aan beide kanten, prachtig stereogeluid en scherpe portretfoto’s geniet jij de hele dag van jouw iPhone 8 Plus.

Voordelen van het kopen van een iPhone 8 Plus

De nieuwe iPhone 8 Plus beschikt over alle functies die je zoekt in iPhone. iPhone 8 Plus is een smartphone die zowel van binnen als van buiten aantrekkelijk is. iPhone 8 Plus is beschikbaar in de kleuren goud, zilver en spacegrijs.

iPhone 8 Plus is 5,5-inch en maakt gebruik van het Retina HD-display waarbij kleuren van het beeldscherm zullen spatten. De thuisknop van iPhone 8 Plus maakt gebruik van Taptic Engine, wat jou een hele precieze, voelbare feedback geeft. Deze knop voelt als een sensor en de feedback is aan te passen naar jou smaak. Dit mechanisme is te vergelijken met het Force Touch Trackpad van MacBook Pro. Door de extreme gevoeligheid van de knop krijg je nog snellere reactie.

Net als iPhone 7 Plus is iPhone 8 Plus spat‑, water‑ en stofbestendig1. Dit betekent dat het niet uitmaakt als je een glas water over jouw iPhone morst. iPhone 8 Plus kan een half uur lang op één meter diepte gehouden worden. Zo maak je bijvoorbeeld onderwaterfoto’s met jouw iPhone op vakanties, of stop je ‘m zonder te vrezen in een tas vol stof en rommel.

iPhone 8 Plus bevat twee geavanceerde 12-MP camera’s: een groothoeklens en een telelenscamera:

  • De groothoeklens van iPhone 8 Plus heeft zes elementen en een diafragma van ƒ/1.8, optische beeldstabilisatie en een grotere en snellere 12‑MP sensor. Daarnaast zit er een krachtige telelens in met een diafragma van ƒ/2.8. Dankzij de combinatie van deze twee lenzen kun je gebruikmaken van optische zoom en portretmodus.
  • De door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor herkent mensen, beweging en belichting. Foto’s worden zo al geoptimaliseerd voordat je ze hebt gemaakt. Daarnaast biedt de processor nog betere beeldverwerking, natuurgetrouwe kleurweergave, snellere autofocus en betere HDR‑foto’s.
  • De portretmodus is verbeterd, waardoor je een scherpe voorgrond creëert en mooiere onscherpe achtergronden. Ook maak je voortaan betere foto’s bij weinig licht en biedt deze modus een flitser wanneer je die nodig hebt.
  • Aan Live Photo kun je nu ook effecten, zoals filters, toevoegen. Verander de Live Photo in een video die zich blijft herhalen of speel ‘m achterstevoren af.

Naast foto’s is iPhone 8 Plus ook in prestaties verbeterd dankzij de nieuwe A11 Bionic-chip. Deze chip bevat vier efficiency-cores, wat resulteert in 70 procent snellere prestaties dan de A10 Fusion-chip die in iPhone 7 Plus zit. Dankzij deze efficiënte chip verbruik je ook minder batterij bij het gebruik van iPhone 8 Plus. Zo bel je 21 uur, internet je 13 uur en kijk je 14 uur naar video’s. iPhone leeg? Dan kun je ‘m opladen met een Lightning-kabel of draadloos opladen via de draadloze AirPower oplaadmat van Apple of Belkin. Door het gebruik van deze verschillende iPhone accessoires verbeter je functionaliteiten van jouw iPhone 8 Plus.

iPhone 8 Plus aanbevolen voor

Toe aan een nieuwe iPhone? iPhone 8 Plus zit boordevol technologie, zoals een groot, helder en kleurrijk Retina HD-display, de nieuwe A11 Bionic-chip, twee verbeterde camera’s en stereogeluid om van te genieten bij het afspelen van muziek. Angst dat je telefoon nat wordt hoeft niet: iPhone 8 Plus is spat‑, water‑ en stofbestendig1. Door deze specificaties wordt het sturen van een mail, foto’s maken, muziek luisteren, gamen, internetten of navigeren mooi én vooral leuk met iPhone 8 Plus.

1. iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC‑standaard 60529 (getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.