Terug naar overzicht

iPhone 8

Onlangs kondigde Apple de nieuwe iPhone 8 aan. iPhone 8 heeft een gloednieuw glazen design, een geavanceerde 12-MP camera en een chip die krachtiger en slimmer is dan ooit. Opladen met een kabel is voortaan één van de twee mogelijkheden: je kan met iPhone 8 namelijk ook draadloos opladen! Bij Amac koop je iPhone 8 als los toestel.

Pre-order iPhone 8 nu bij Amac!

Bij Amac bestel je nu alvast je iPhone 8, zodat je als een van de eersten beschikt over iPhone 8. Vanaf 22 september start de officiële verkoop in Nederland en worden naar verwachting de eerste bestellingen verzonden en geleverd. Amac heeft reeds ruime aantallen in bestelling staan. Bij Amac ben je aan het juiste adres voor een zo snel mogelijk levering van de nieuwe iPhone 8.

Levertijd iPhone 8

Eerste leveringen van iPhone 8 bestellingen zullen naar verwachting vanaf 22 september plaatsvinden, echter is de exacte levertijd van jouw bestelling niet vooraf bekend. Alle bestellingen bij Amac zullen op volgorde worden uitgeleverd met de beschikbare voorraad van dat moment. De oudste bestellingen zijn bij Amac dus altijd als eerste aan de beurt. Dit geldt voor zowel bestellingen gedaan online (thuisbezorgen of afhalen winkel), als ook voor bestellingen gedaan in een Amac Store.