Terug naar overzicht

iPhone 8 en 8 Plus

Er komen geen producten overeen met de selectie.iPhone 8 geeft het stokje door

Met de aankondiging van de nieuwe iPhone SE krijgt iPhone 8 een waardige opvolger. Tijd voor iPhone 8 om het stokje als beste budget-iPhone door te geven. Jammer? Helemaal niet. We vertellen je graag waarom het een evolutie van formaat is.

Bekijk alle nieuwe iPhone SE-modellen

iPhone SE (2020) is vele malen sneller dan iPhone 8

Als je iPhone SE (2020) naast iPhone 8 houdt, zie je op het eerste oog misschien weinig verschil. Maar als je de specificaties naar elkaar houdt, zijn er duidelijke verschillen. De verouderde A11 Bionic-chip van iPhone 8 is bijvoorbeeld vervangen door de nieuwste A13 Bionic-chip. Dit zegt misschien weinig, maar iPhone SE (2020) is hierdoor net zo snel als iPhone 11 en 11 Pro. Bovendien zorgt deze ijzersterke chip ervoor dat je augmented reality kunt gebruiken. Kijken of die ene bank goed in je intererieur past? Of de Domtoren opmeten? Geen probleem!

iPhone SE (2020) maakt prachtige foto’s van kwaliteit

Ja, iPhone SE (2020) heeft misschien evenveel megapixels als iPhone 8. Maar dit zegt niet dat de twee identiek zijn. Verre van zelfs. iPhone SE (2020) heeft namelijk een groothoeklens. Zo kun je bredere foto’s maken, zonder scherpteverlies. Je kunt zelfs gebruikmaken van het schitterende scherptediepte-effect, een feature die in duurdere modellen immens populair is. Die ene berg in zijn geheel op de foto? Of een selfie die altijd slaagt? iPhone SE (2020) is de beste keuze. Ook bij weinig licht.

iPhone SE (2020) is een echte prijsfavoriet

Al die mooie specificaties klinken natuurlijk fantastisch. Maar, we horen je denken, daar zit vast een fiks prijskaartje aan? Niets in minder waar. iPhone SE (2020) heeft zelfs alles behalve een fiks prijskaartje. Sterker nog, zo laag in prijs als iPhone SE (2020) is een nieuwe iPhone nog nooit geweest. Tel hierbij de specificaties op en je hebt de perfecte alledaagse telefoon. En met zijn 4,7 inch-scherm is hij lekker compact. Net als iPhone 8.

Bekijk alle nieuwe iPhone SE-modellen
Bekijk en vergelijk alle iPhone 8-modellen. Bestel jouw iPhone 8 zonder abonnement en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

iPhone 8 los kopen

Wil je een iPhone 8 of iPhone 8 Plus als los toestel kopen? Dan zit je goed bij Amac. Met iPhone 8 maak je de mooiste foto’s en video’s en geniet je van een scherp Retina HD-display. De batterij laat jou de hele dag doorgaan, en als hij leeg is kun je iPhone 8 draadloos opladen. Met het sterkste glas ooit in een iPhone aan beide kanten, prachtig stereogeluid en scherpe portretfoto’s geniet jij de hele dag van jouw iPhone 8.

Voordelen van een iPhone 8 bestellen

iPhone 8 beschikt over alle functies die je zoekt in iPhone. Niet alleen het strakke design van iPhone 8 is aantrekkelijk, maar ook de binnenkant biedt jou een hoop. iPhone 8 is beschikbaar in de kleuren goud, zilver, spacegrijs en (PRODUCT)RED.

iPhone 8 is 4,7-inch en maakt gebruik van het Retina HD-display waarbij kleuren van het beeldscherm zullen spatten. Daarnaast heb je ook nog een grotere variant, oftewel iPhone 8 Plus met een 5,5-inch beeldscherm. De thuisknop van iPhone 8 maakt gebruik van Taptic Engine, wat jou een hele precieze, voelbare feedback geeft. Deze knop voelt als een sensor en de feedback is aan te passen naar jou smaak. Dit mechanisme is te vergelijken met het Force Touch Trackpad van MacBook Pro. Door de extreme gevoeligheid van de knop krijg je nog snellere reactie.

Water of drinken over jouw iPhone?

Net als iPhone 7 is iPhone 8 spat-, water- en stofbestendig1. Dit betekent dat het niet uitmaakt als je in de stromende regen aan het fietsen bent, of drinken over jouw iPhone morst. iPhone 8 kan een half uur lang op één meter diepte gehouden worden. Zo maak je bijvoorbeeld onderwater foto’s met jouw iPhone op vakanties, of stop je ‘m zonder te vrezen in een stoffige broekzak.

Prachtige foto’s en video’s

De camera van iPhone 8 is verbeterd. Zo maak je nu nog betere portretfoto’s: de voorgrond wordt nu nóg scherper, en de achtergrond vaagt mooi weg. Tevens is het mogelijk om studio-effecten toe te voegen aan portretfoto’s. Zo wordt de gezichtswaarneming nog beter en de diepte nog beter zichtbaar. Met de optische beeldstabilisatie voorkom je bewegingsonscherpte. Mocht je hand trillen bij het maken van een foto of video, dan zal dit niet zichtbaar zijn voor het eindresultaat. Het grote diafragma in de lens zorgt voor prachtige foto’s, ook bij minder licht, en de Retina Flash geeft je nóg natuurlijkere foto’s.

Specificaties iPhone 8 (Plus)

Benieuwd naar de iPhone 8 specs? Dat is mooi, want naast foto’s is iPhone 8 in al haar prestaties verbeterd. Dit dankzij de nieuwe A11 Bionic-chip. Deze chip bevat vier efficiency-cores, wat resulteert in 70 procent snellere prestaties dan de A10 Fusion-chip die in iPhone 7 zit. Dankzij deze efficiënte chip verbruik je ook minder batterij bij het gebruik van iPhone 8. Zo bel je 14 uur, internet je 12 uur en kijk je 13 uur naar video’s. Mocht je iPhone hierna leeg zijn, dan kun je ‘m opladen met een Lightning-kabel, of draadloos opladen. Draadloos opladen doe je via de draadloze AirPower oplaadmat van Apple of Belkin. Door het gebruik van deze verschillende iPhone accessoires verbeter je functionaliteiten van jouw iPhone 8.

Prijs iPhone 8 (Plus)

Wil je een iPhone 8 bestellen en ben je benieuwd naar de prijs? De prijs van iPhone 8 is afhankelijk van twee factoren: het schermformaat en de opslagcapaciteit. Als je veel foto’s/video’s maakt en graag naar films kijkt, dan is de iPhone 8 Plus 256 GB opslaggeheugen wellicht de beste keuze. Als de schermgrootte en opslagcapaciteit niet zo belangrijk voor je is, dan is de iPhone 8 64 GB een beter (én goedkoper) alternatief. Op deze pagina vind je de meest actuele iPhone 8-prijs.

iPhone 8 aanbevolen voor

Toe aan een nieuwe iPhone? iPhone 8 en iPhone 8 Plus zitten boordevol technologie, zoals een helder en kleurrijk Retina HD-display, de nieuwe A11 Bionic-chip, een verbeterde camera en stereogeluid om van te genieten bij het afspelen van muziek. Angst dat je telefoon nat wordt hoeft niet: iPhone 8 is spat-, water- en stofbestendig1. Door deze specificaties wordt het sturen van een mail, foto’s maken, muziek luisteren, gamen, internetten of navigeren mooi én vooral leuk met iPhone 8. Tot slot koop je bij Amac de iPhone 8 als los toestel, dus je kunt gewoon je huidige abonnement blijven gebruiken!

1. iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn spat-, water- en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC‑standaard 60529 (getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.