Terug naar overzicht

iPhone 7 Plus

Bekijk en vergelijk alle iPhone 7 Plus modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone 7 Plus wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 46 stores.

iPhone 7 Plus kopen

Ben jij op zoek naar iPhone 7 Plus? Dan zit je goed bij Amac. iPhone 7 Plus is de eerste iPhone met twee camera’s, waarmee je de allermooiste foto’s en video’s maakt. De batterij laat jou de hele dag doorgaan. De stereospeakers leveren dynamisch geluid. iPhone 7 Plus is spat‑, water‑ en stofbestendig1, voortaan is het morsen van vloeistof geen probleem meer. En het design is net zo krachtig als z’n prestaties.

Voordelen van het kopen van een iPhone 7 Plus

Apple heeft met iPhone 7 alles wat iPhone zo onmiskenbaar iPhone maakt, nog verder verbeterd. En dat zie je niet zozeer aan de buitenkant, maar des te meer aan de binnenkant. Wat je wel gelijk zal opvallen aan de buitenkant, is de komst van twee nieuwe kleuren en de dubbele camera.

Aan de voorkant bevat iPhone 7 Plus een 5,5-inch Retina HD-display. Het sturen van berichtjes, bekijken van foto’s en meer: het speelt zich allemaal af op het display. Het display gebruikt dezelfde kleurruimte als digitale bioscoopfilms, waar betekent dat het display helder is en alles wat jij doet er prachtig uitziet. De thuisknop bevat Taptic Engine, wat jou een heel precieze, voelbare feedback geeft. Dit kun je vergelijken met de Force Touch op MacBook. Zo krijg je een nog snellere reactie. Daarnaast is de thuisknop aan te passen naar jouw eigen smaak.

iPhone 7 Plus is de eerste iPhone die spat‑, water‑ en stofbestendig1 is. Voortaan maakt het niet meer uit als jij een sapje morst of wanneer je in de regen aan het hardlopen bent. Overigens is iPhone 7 Plus ook stofbestendig, je kan het schoonmaken van jouw huis zo gerust een weekje overslaan.

iPhone 7 Plus heeft van Apple twee camera’s gekregen. Naast de 12‑MP camera met groothoeklens waarmee iPhone 7 Plus is uitgerust, werkt deze samen met een 12‑MP camera met telelens. Voortaan kun je scherper zoomen op objecten die verder weg zijn. Door het scherptediepte-effect zien foto’s van iedereen om je heen er beter uit dan ooit. De verbeterde 12-MP camera is uitgerust met optische beeldstabilisatie om bewegingsonscherpte tegen te gaan. Het grotere diafragma zorgt voor betere resultaten bij weinig licht. In combinatie met de zesdelige lens maak je met deze camera heldere en detailrijke foto’s en video’s. En de True Tone Flash met 4 leds past zich automatisch aan de kleurtemperatuur van de omgeving aan. Zo maak je probleemloos perfect belichte foto’s. De FaceTime HD-camera heeft een hogere resolutie én legt meer kleuren vast. Wil je ’s avonds of in een donkere ruimte een foto van jezelf maken? De Retina Flash stemt de kleur af op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe kleuren en huidtinten.

Luisteren naar jouw favoriete nummer of het spelen van games wordt nog lekkerder met iPhone 7 Plus: Apple heeft iPhone 7 Plus namelijk stereospeakers gegeven. Deze produceren twee keer zo veel geluid als iPhone 6s en hebben een groter dynamisch bereik. Genieten van muziek, kijken naar video’s of het bellen via speaker wordt nog fijner: met iPhone 7 Plus kan het volume namelijk flink omhoog! iPhone 7 Plus wordt geleverd met EarPods die zijn voorzien van een Lightning-connector. Maak je liever gebruik van je eigen koptelefoon, dan kan je die aansluiten met de meegeleverde mini‑jack-adapter.

iPhone 7 Plus heeft een A10 Fusion-chip, waardoor iPhone 7 Plus erg snel en efficiënt werkt. Met de batterij ga je nog langer door: je kan tot wel 21 uur bellen via 3G, 13 uur internetten via 3G en 4G en 15 uur via wifi. iPhone 7 draait op het snellere en intuïtievere besturingssysteem iOS. Door het gebruik van verschillende iPhone accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus aanbevolen voor

Is jouw huidige telefoon toe aan vervanging en wellicht te klein? iPhone 7 Plus zit boordevol technologie, zoals een helder en kleurrijk Retina HD-display, een volledig vernieuwde thuisknop, stereospeakers voor meer en beter geluid tijdens het luisteren naar muziek of spelen van games en een verbeterde dubbele HD-camera aan de achterkant. En dat allemaal in een groter jasje! Angst dat je telefoon nat wordt hoef je bij iPhone 7 Plus niet te hebben: deze is namelijk spat‑, water‑ en stofbestendig1. Dagelijkse taken als internetten, berichtjes sturen, muziek luisteren, gamen, navigeren en foto’s en video’s maken zijn eenvoudig, mooi en leuk met iPhone 7 Plus. Profiteer de hele dag van jouw iPhone 7 Plus: met de batterij kan je tot 21 uur bellen en 13 uur internetten.

1. iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC‑standaard 60529 (getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.