Terug naar overzicht

iPhone 6s Plus

Bekijk en vergelijk alle iPhone 6s Plus modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone 6s Plus wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 46 stores.

iPhone 6s Plus kopen

Ben jij op zoek naar een iPhone 6s Plus? Dan zit je goed bij Amac. iPhone 6s Plus heeft de toevoegingen 3D Touch en Live Photo’s en een haarscherp 5,5-inch Retina HD-display. Daarnaast draait de iPhone 6s Plus op het snelle iOS, ‘s werelds meest geavanceerde mobiele besturingssysteem.

Voordelen van het kopen van een iPhone 6s Plus

iPhone 6s Plus is de eerste iPhone die jou kennis laat maken met functies als 3D Touch en Live Photo’s. 3D Touch is een functie waarmee jouw iPhone verschillende vormen van druk herkent die jij op het scherm uitvoert. Aan de hand van 'Peek' en 'Pop' kan je diverse acties uitvoeren wanneer je hard of zacht tegen het scherm drukt. Met de functie Live Photo’s worden bij het maken van een foto de momenten ervoor en erna vastgelegd. Je brengt de foto vervolgens tot leven door er met je vinger op te drukken.

Het design van de iPhone 6s Plus kenmerkt zich door de ronde hoeken van gebogen glas. Het model is nóg steviger dan vorige iPhone-modellen, omdat het is gemaakt van een beter soort aluminium. Het 5,5 inch Retina HD-display is niet alleen haarscherp, maar ook nog eens ontzettend kleurrijk. Berichten sturen, films kijken, FaceTimen en meer: je doet het met het grootste gemak. Met Touch ID ontgrendel je jouw iPhone 6s Plus eenvoudig met je eigen vingerafdruk.

Selfies maak je met de 5-megapixel FaceTime HD-camera met Retina Flash. De iSight-camera heeft 12 megapixels en een verbeterde camerasensor, waarmee je ook 4K-video’s maakt. Last van trillende handen of weinig licht? Met de handige optische beeldstabilisatie maak je alsnog de prachtigste opnamen.

De iPhone 6s Plus is voorzien van een A9-chip. Je prestaties worden niet alleen sneller, ook is de chip een stuk efficiënter en energiezuiniger. Dagelijkse taken als berichtjes typen, bellen, internetten en foto’s maken gaan met het grootste gemak. De iPhone 6s Plus draait op het geavanceerde en veilige besturingssysteem iOS. Door het gebruik van verschillende iPhone accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw iPhone 6s Plus.

iPhone 6s Plus aanbevolen voor

Ben jij op zoek naar een razendsnelle en gebruiksvriendelijke iPhone met lange accuduur, haarscherpe camera en groot display? Dan is iPhone 6s Plus de perfecte iPhone voor jou. Door het kraakheldere 5,5-inch Retina HD-display ziet alles er levensecht uit en omdat het scherm groter is dan normaal krijg jij ook meer informatie te zien. Maak de beste foto’s en video’s (zelfs bij weinig licht) met de FaceTime HD- en iSight-camera. Foto’s en video’s zullen altijd scherp zijn dankzij optische beeldstabilisatie. Profiteer de hele dag van jouw iPhone 6s Plus: met de batterij kan je tot 24 uur bellen en 12 uur internetten.