Terug naar overzicht

iPhone 6s en 6s Plus

Bekijk en vergelijk alle iPhone 6s modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone 6s wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 stores.

Voordelen van de iPhone 6s

iPhone 6s is de eerste iPhone die jou kennis laat maken met functies als 3D Touch en Live Photo’s. 3D Touch is een functie waarmee jouw iPhone verschillende vormen van druk herkent die jij op het scherm uitvoert. Aan de hand van 'Peek' en 'Pop' kan je diverse acties uitvoeren wanneer je hard of zacht tegen het scherm drukt. Met de functie Live Photo’s worden bij het maken van een foto de momenten ervoor en erna vastgelegd. Je brengt de foto vervolgens tot leven door er met je vinger op te drukken.

Het design van de iPhone 6s kenmerkt zich door de ronde hoeken van gebogen glas. Het model is nóg steviger dan voorheen, omdat het is gemaakt van een beter soort aluminium dan de vorige iPhone-modellen. Het 4,7 inch Retina HD-display is niet alleen haarscherp, maar ook nog eens ontzettend kleurrijk. Berichten sturen, films kijken, FaceTimen en meer: je doet het met het grootste gemak. Met Touch ID ontgrendel je jouw iPhone 6s eenvoudig met je eigen vingerafdruk.

Selfies maak je met de 5-megapixel FaceTime HD-camera met Retina Flash. De iSight-camera heeft 12 megapixels en een verbeterde camerasensor. Met behulp van speciale technieken wordt de hoeveelheid ruis onderdrukt en maak je scherpere en meer gedetailleerde foto’s dan ooit. waarmee je ook 4K-video’s maakt.

De iPhone 6s is voorzien van een A9-chip. Je prestaties worden niet alleen sneller, ook is de chip een stuk efficiënter en energiezuiniger. Dagelijkse taken als berichtjes typen, bellen, internetten en foto’s maken gaan met het grootste gemak. iPhone 6s draait op het geavanceerde en veilige besturingssysteem iOS. Door het gebruik van verschillende iPhone accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw iPhone 6s.

iPhone 6s aanbevolen voor

Ben jij op zoek naar een razendsnelle en gebruiksvriendelijke iPhone met lange accuduur, haarscherpe camera en kraakhelder display? Dan is iPhone 6s de perfecte iPhone voor jou. Door het kraakheldere 4,7-inch Retina HD-display ziet alles er levensecht uit. Maak de beste foto’s en video’s, zelfs bij weinig licht, met de FaceTime HD- en iSight-camera. Profiteer de hele dag van jouw iPhone 6s: met de batterij kan je tot 14 uur bellen en 10 uur internetten.