Terug naar overzicht

iPhone 6s

Bekijk en vergelijk alle iPhone 6s modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone 6s wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 46 stores.

iPhone 6s kopen

Ben jij op zoek naar een iPhone 6s? Dan zit je goed bij Amac. De iPhone 6s heeft de toevoegingen 3D Touch en Live Photo’s en een haarscherp 4,7-inch Retina HD-display. Daarnaast draait de iPhone 6s op het snelle iOS, ‘s werelds meest geavanceerde mobiele besturingssysteem.

Voordelen van het kopen van een iPhone 6s

De iPhone 6s introduceert jou aan een aantal nieuwe mogelijkheden. Maak kennis met 3D Touch, een functie waarmee jouw iPhone verschillende vormen van druk herkent die jij op het scherm uitvoert. Aan de hand van 'Peek' en 'Pop' kan je diverse acties uitvoeren wanneer je hard of zacht tegen het scherm drukt. Met de functie Live Photo’s worden bij het maken van een foto de momenten ervoor en erna vastgelegd. Je brengt de foto vervolgens tot leven door er met je vinger op te drukken.

Het design van de iPhone 6s kenmerkt zich door de ronde hoeken van gebogen glas. Het model is nóg steviger dan voorheen omdat het is gemaakt van een nieuw soort aluminium. Het 4,7-inch Retina HD-display is niet alleen haarscherp, maar ook nog eens ontzettend kleurrijk. Berichten sturen, films kijken, FaceTimen en meer: je doet het met het grootste gemak. Met Touch ID ontgrendel je jouw iPhone 6s eenvoudig met je eigen vingerafdruk.

Selfies maak je met de vernieuwde 5-megapixel FaceTime HD-camera met Retina Flash. De iSight-camera heeft 12-megapixels en een verbeterde camerasensor. Met behulp van speciale technieken wordt de hoeveelheid ruis onderdrukt en maak je scherpere en meer gedetailleerde foto’s dan ooit. waarmee je ook 4K-video’s maakt.

De iPhone 6s is voorzien van een A9-chip. Je prestaties worden niet alleen sneller, ook is de chip een stuk efficiënter en energiezuiniger. Dagelijkse taken als berichtjes typen, bellen, internetten en foto’s maken gaan met het grootste gemak. De iPhone 6s draait op het geavanceerde en veilige besturingssysteem iOS. Door het gebruik van verschillende iPhone accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw iPhone 6s.

iPhone 6s aanbevolen voor

Ben jij op zoek naar een razendsnelle en gebruiksvriendelijke iPhone met lange accuduur, haarscherpe camera en kraakhelder display? Dan is de iPhone 6s de perfecte iPhone voor jou. Door het kraakheldere 4,7-inch Retina HD-display ziet alles er levensecht uit. Maak voortaan de beste foto’s en video’s, zelfs bij weinig licht, met de vernieuwde FaceTime HD- en iSight-camera. Profiteer de hele dag van jouw iPhone 6s: met de nieuwe batterij kan je tot 14 uur bellen en 10 uur internetten.