Terug naar overzicht

iPhone 11 Pro en Pro Max

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle iPhone 11 Pro-modellen. Bestel hier jouw iPhone 11 Pro of 11 Pro Max en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 50 stores.

iPhone 11 Pro los kopen

Wil je een iPhone 11 Pro kopen? Of heb je jouw oog laten vallen op iPhone 11 Pro Max? Dan ben je bij Amac aan het juiste adres. iPhone 11 Pro en Pro Max zijn, tegenover iPhone XS, op alle fronten verbeterd. Zo kun je nu nóg mooiere foto’s mee maken dan ooit met iPhone mogelijk was. Net als hun voorgangers zijn beide iPhone 11 Pro-modellen uitgerust met OLED Super Retina-displays. Hiermee kun je ultiem genieten van haarscherpe beelden wanneer je naar een Netflix-serie of film kijkt. Met de vernieuwde 12-megapixel TrueDepth-camera ontgrendel jij iPhone 11 Pro vliegensvlug door middel van Face ID. Dit is te danken aan de superkrachtige A13 Bionic-chip, waar iPhone 11 Pro en Pro Max beide van voorzien zijn. Dankzij laatstgenoemde ben je helemaal klaar om in de wereld van AR (Augmented Reality) te stappen of de allermooiste 4K-beelden te schieten in 60 bps. Tot slot gaat iPhone 11 Pro tot vier uur langer mee dan zijn voorganger – en de iPhone 11 Pro Max zelfs vijf uur1! En dankzij de snellaadfunctie laad je jouw iPhone 11 Pro voor 50% op in slechts 30 minuten.

Voordelen van een iPhone 11 Pro bestellen

De nieuwe iPhone 11 Pro en Pro Max zitten niet alleen boordevol nieuwe functies, maar zien er ook nog eens fantastisch uit. iPhone 11 Pro is net zo groot als zijn voorganger, de iPhone XS. iPhone 11 Pro Max is daarbij de opvolger van de iPhone XS Max. iPhone 11 Pro en Pro Max zijn verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver en goud én middernachtgroen. Daarbij heb je de keuze uit verschillende opslagmogelijkheden van 64 GB, 256 GB en zélfs 512 GB. Tot slot zijn beide modellen spat-, water- en stofbestendig volgens de IP68-bestendigheidsnorm. Dat betekent dat iPhone 11 Pro en Pro Max Max tot 30 minuten lang onder water kunnen blijven tot een diepte van 4 meter. Daarbij hoef je niet bang te zijn wanneer je door een flinke regenbui loopt of hem per ongeluk in een zwembad laat vallen2.

Super Retina XDR: het helderste én scherpste iPhone-display ooit

Qua design is de iPhone 11 Pro, ten opzichte van zijn voorganger, onveranderd gebleven. Daarbij is iPhone 11 Pro – met 5,8-inch Super Retina XDR-display – een en al scherm. Wil je niet alleen het scherpste, maar óók het grootst mogelijke beeldscherm? Dan is de grote broer van iPhone 11 Pro, oftewel iPhone 11 Pro Max, de beste keuze. Deze heeft namelijk een 6,5-inch Super Retina XDR-display! De OLED-techniek zorgt overigens voor de diepste zwarttinten, prachtige kleuren en een contrastverhouding van 2.000.000:1. Daarnaast heeft het beeldscherm een maximale helderheid van maar liefst 1200 nits (HDR). Daarmee hebben iPhone 11 Pro het helderste én scherpste display die ooit in een iPhone heeft gezeten. Daarnaast maken beide modellen gebruik van True Tone; wat ervoor zorgt dat de witbalans van het beeldscherm automatisch wordt aangepast op het omgevingslicht.

Kortom, met iPhone 11 Pro en Pro Max kun je ultiem genieten van haarscherpe beelden – of je nou naar een film of serie kijkt of een iPhone-game speelt.

Makkelijk ontgrendelen met Face ID

iPhone 11 Pro en Pro Max hebben geen thuisknop meer en kunnen ontgrendeld worden door middel van Face ID of een door jou opgeslagen toegangscode. Om vanuit een app terug te gaan naar het beginscherm, veeg je met een vinger van de onderste rand naar boven. Face ID wordt mogelijk gemaakt door de 12-megapixel TrueDepth-camera aan de voorzijde van Apple iPhone 11 Pro en Pro Max. Deze herkent jouw gezicht door middel van tienduizenden onzichtbare meetpunten. Daarbij werkt Face ID op iPhone 11 Pro nu 30% sneller dan op zijn voorgangers. Dankzij realtime machine learning leren iPhone 11 Pro en Pro Max jou steeds beter kennen – dus óók wanneer je een zonnebril, pet, muts of dikke sjaal draagt. Jouw iPhone wordt iedere dag dus weer een stukje slimmer!

iPhone 11 Pro-camera: waarom drie cameralenzen in één iPhone? Daarom.

Je kan het bijna niet voorstellen, maar iPhone 11 Pro en Pro Max zijn beide voorzien van niet één, niet twee maar drie cameralenzen. iPhone 11 Pro heeft daarbij een telelens (f/2.0), groothoeklens (f/1.8) én een ultragroothoeklens (f/2.4). Het lage diafragma van alle drie de lenzen zorgen overigens voor een prachtig scherptediepte-effect. Daarnaast is de scherptediepte na het maken van de foto nog aan te passen dankzij de nieuwe diepteregeling. De A13 Bionic-chip zorgt er overigens voor dat, vóórdat je op de sluiterknop drukt, iPhone 11 Pro (Max) al van te voren meerdere foto’s achter elkaar schiet. De foto’s worden automatisch samengevoegd in één foto, zodat je áltijd de best mogelijke belichting en scherpte in jouw foto hebt. Naast de groothoeklenzen zijn iPhone 11 Pro en Pro Max ook voorzien van een telelens met 2x optische zoom en 10x digitale zoom, zodat je óók op afstand jouw onderwerp mooi en scherp in beeld krijgt. Daarbij kun je met de ultragroothoeklens zelfs van dichtbij je hele onderwerp op de foto krijgen.

Filmen in 4K met iPhone 11 Pro

Met iPhone 11 Pro en Pro max neem je levensechte en bovenal supervloeiende 4K-video’s op in de fijnste details. Met behulp van de A13 Bionic-chip kun je 4K‑video schieten met uitgebreid dynamisch bereik en videobeeld­stabilisatie, allemaal in 60 bps. Je hebt ook meer creatieve vrijheid, want dankzij de ultragroothoeklens heb je vier keer meer beeld en kun je gebruikmaken van veelzijdige nieuwe bewerkings­tools. En met de 12-megapixel TrueDepth-camera aan de voorzijde kun je de leukste videoselfies in slowmotion maken in maar liefst 120 beelden per seconden. En dankzij de verbeterde TrueDepth-camera kun je met gemak een groepsselfie maken, zonder een statief te hoeven gebruiken.

Specificaties van iPhone 11 Pro

Wil je de krachtigste iPhone of ben je nieuwsgierig naar de iPhone 11 Pro specs? Dan zit je hier wel goed. iPhone 11 Pro en Pro Max worden beide aangedreven door de splinternieuwe A13 Bionic-chip, de krachtigste chip in een iPhone ooit. De A13-processor bevat twee performance cores en vier efficiency cores, die beide 20% sneller zijn en 40% minder energie verbruiken dan zijn voorganger. Op grafisch gebied is de A13-chip is ook 20% sneller dan zijn voorganger. De leukste games en andere zware apps zoals iMovie draaien hierdoor nog soepeler. Bovendien opent de A13-chip met de neural engine van de derde generatie deuren voor apps en games die gebruikmaken van AR (augmented reality). Kortom, als je een iPhone wilt bestellen met de beste specs, dan kies je voor iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max. Tot slot heb je de keuze uit verschillende opslagcapaciteiten: 64 GB, 256 GB en zelfs 512 GB.

Prijs iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Wil je een iPhone 11 Pro of 11 Pro Max bestellen en ben je benieuwd naar de prijs? De prijs van iPhone 11 Pro is afhankelijk van het schermformaat en de hoeveel opslaggeheugen. Maak je aan de lopende band foto’s en 4K-video’s en heb je het liefst je complete muziekbibliotheek op jouw iPhone? Of wil je op je telefoon graag naar films of series kijken? Dan is de iPhone 11 Pro Max met 512 GB opslaggeheugen de beste keuze. Als je echter veel gebruikmaakt van streamingdiensten als Netflix en Apple Music, dan is de iPhone 11 Pro 64 GB een beter (én voordeliger) alternatief. Op deze pagina vind je de meest actuele iPhone 11 Pro-prijs.

1. T.o.v. iPhone Xs of Xs Max. Alle informatie over batterijen is afhankelijk van netwerkconfiguratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken. Batterij kan maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moet op den duur mogelijk worden vervangen door een Apple service­aanbieder. Batterijduur en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van gebruik en instellingen.

2. iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP68 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 30 minuten en 4 meter diep, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.