Terug naar overzicht

iPhone 11

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle iPhone 11 modellen. Bestel hier jouw iPhone 11 zonder abonnement en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone 11 wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 50 stores.

iPhone 11 los kopen doe je bij Amac

Wil jij een iPhone 11 los kopen? Bij Amac bieden wij geen abonnementen aan, je zit dus nergens aan vast. iPhone 11 is een van de nieuwste modellen en bevat alle snufjes van zijn sterke grote broer, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Denk bijvoorbeeld aan de verbeterde 12 megapixelcamera met ultragroothoeklens, een voorkant van volledig scherm en de gloednieuwe A13 Bionic-chip. Daarbij is iPhone 11 uitgerust met een prachtig LCD-beeldscherm. Perfect voor jouw favoriete Netflix-serie, film of iPhone-game.

iPhone 11 heeft geen thuisknop meer. Je ontgrendelt deze dan ook door middel van Face ID. Dit werkt nu nog sneller dankzij de A13 Bionic-chip. iPhone 11 is ook voorzien van een snellaadfunctie, waardoor je jouw iPhone 11 voor de helft kunt opladen in slechts 30 minuten. (Snellader is optioneel los verkrijgbaar).

iPhone 11 bestellen in verschillende kleuren

Wil je een iPhone 11 bestellen? iPhone 11 zit vol met nieuwe functies en hardware. Daarbij kun je kiezen uit een scala aan prachtige kleuren. Jouw stijl vind je in iPhone 11. iPhone 11 heeft een Liquid-Retina-display met ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Naast de diverse kleuren is iPhone 11 verkrijgbaar in drie verschillende opslagcapaciteiten: 64GB, 128GB en 256GB.

iPhone 11 is spat-, water- en stofbestendig volgens de IP68-bestendigheidsnorm. Dit betekent dat iPhone 11 tot 30 minuten lang onder water kan blijven tot een diepte van 2 meter. Ook kun je zonder zorgen door bijvoorbeeld een flinke bui lopen of jouw iPhone 11 in het water laten vallen.

iPhone 11 heeft een prachtig LCD-beeldscherm

iPhone 11 heeft hetzelfde design als iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Daarbij is iPhone 11 – met een 6,1-inch LCD Liquid Retina-display – een en al scherm. Bovenaan het scherm vind je een vrijgehouden stukje voor de TrueDepth-camera, die beschikt over een 12-megapixelcamera met ultragroothoeklens. Hiermee zorg je ervoor dat je de meest ultieme groepsselfie kunt maken. Dit gaat gepaard met Apple’s welbekende True Tone-technologie. Hiermee zorg je dat de kleurweergave van het beeldscherm automatisch wordt aangepast op de kleurtemperatuur van het omgevingslicht.

iPhone 11 ontgrendel je met Face ID

Je ontgrendelt iPhone 11 simpel door middel van Face ID of een door jou opgeslagen toegangscode. Om vanuit een app terug te gaan naar het beginscherm, veeg je met een vinger van de onderste rand naar boven. Face ID herkent jouw gezicht door middel van 30.000 onzichtbare meetpunten. Daarnaast leert iPhone 11 jou steeds beter kennen. Dit komt door de realtime machine learning van iPhone 11. Groei je een lange baard, begin je met het dragen van een bril of heb je iets te lang in te zon gelegen? Geen probleem voor iPhone 11. Jouw iPhone wordt iedere dag een stukje slimmer.

iPhone 11-camera maakt prachtige foto’s en video’s

De 12-megapixel dual-camerasysteem van iPhone 11 heeft een diafragma van slechts f/1.8, zodat je ook bij weinig licht fantastische foto’s kunt maken. Het diafragma zorgt ook voor een prachtig scherptediepte-effect. En dankzij de ultragroothoeklens heb je vier keer meer beeldbereik dan met een reguliere camera. Daarbij kun je met de ultragroothoeklens van dichtbij je hele onderwerp op de foto krijgen. In combinatie met de rekenkracht van de A13 Bionic-chip, herkent de camera belichting, beweging en mensen. Zodra je een foto maakt, maakt iPhone 11 in alle werkelijkheid meerdere foto’s achter elkaar – die ieder een andere belichting heeft. Deze foto’s worden vervolgens allemaal samengevoegd in één foto, zodat je altijd de best mogelijke belichting en scherpte in jouw foto hebt. Ook is de scherptediepte na het maken van de foto nog aan te passen dankzij de nieuwe diepteregeling. Lang verhaal kort, met een iPhone 11 is het knal lastig om een slechte foto te maken.

Ook neem je met iPhone 11 levensechte en supervloeiende 4K-video’s op in de fijnste details. Je kunt namelijk 4K video schieten met uitgebreid dynamisch bereik en videobeeld¬stabilisatie, allemaal in 60 fps. Je hebt ook meer creatieve vrijheid, want dankzij de ultragroothoeklens heb je vier keer meer beeld en kun je gebruikmaken van veelzijdige nieuwe bewerkings¬tools. En met de 12-megapixel TrueDepth-camera aan de voorzijde kun je de leukste videoselfies in slowmotion maken in maar liefst 120 beelden per seconden.

iPhone 11 specificaties liegen er niet om

Zoek jij een krachtige smartphone of ben je simpelweg nieuwsgierig naar de iPhone 11 specs? Dan hebben we goed nieuws voor je. iPhone 11 wordt aangedreven door dezelfde A13 Bionic-chip die ook in de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zit. Deze processor is 20% sneller dan voorheen en gebruikt 40% minder stroom. Door deze A13-chip gaan er deuren open voor verschillende apps en games in AR (augmented reality). Tot slot heb je de keuze uit verschillende opslagcapaciteiten: 64GB, 128GB en 256GB.

iPhone 11 prijs is om van te dromen

iPhone 11 bestellen of gewoon benieuwd naar de prijs? De prijs van iPhone 11 is afhankelijk van hoeveel opslaggeheugen je kiest. Maak je veel foto’s en video’s? Kies dan wellicht voor 256GB opslag. Gebruik je vooral veel streamingdiensten als Netflix, Apple Music en Spotify? Dan is het beter om voor de 64GB-versie te kiezen. Op deze pagina vind je de meest actuele iPhone 11 prijzen.

1. T.o.v. iPhone Xr. Alle informatie over batterijen is afhankelijk van netwerkconfiguratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken. Batterij kan maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moet op den duur mogelijk worden vervangen door een Apple serviceaanbieder. Batterijduur en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van gebruik en instellingen.

2 iPhone 11 is spat‑, water‑ en stof­bestendig en voldoet aan bestendigheids­norm IP68 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 30 minuten en 2 meter diep, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stof­bestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.