Terug naar overzicht

iPhone Xs Max hoesjes

iPhone Xs Max hoesjes kopen bij Amac

Ben jij op zoek naar een hoesje voor jouw nieuwe iPhone Xs of Xs Max? Dan zit je goed bij Amac. Bij Amac hebben wij een divers assortiment aan hoesjes om jouw iPhone Xs en Xs Max zo goed mogelijk te beschermen tegen vuil en beschadigingen. Kies uit merken als Tech21, Decoded, Apple en diverse andere merken.

Voordelen van het kopen van een iPhone Xs Max case

Omdat jouw iPhone Xs Max ontzettend waardevol is, wil je deze zo goed mogelijk beschermen tegen krassen en beschadigingen. Houd je graag jouw telefoon en pasjes bij elkaar? Dan is een wallet case ideaal. Deze geeft jouw iPhone Xs Max allround bescherming en heeft ruimte voor een of meerdere pasjes. Nieuw van Apple zijn de folio-hoesjes. Een hoesje dat jouw iPhone Xs Max ook allround bescherming geeft en een luxueuze uitstraling heeft. Ben je een onhandig type en laat jij jouw iPhone weleens vallen? Dan is een iPhone Xs Max case van Tech21 perfect. Deze beschermen jouw smartphone tegen alledaags vallen tot een hoogte van 2 of 3 meter. iPhone Xs Max cases zijn er in diverse kleuren en materialen. Zo zijn er Apple iPhone Xs Max hoesjes gemaakt van siliconen of van hoogwaardig leder. Of kies voor een case van Just Mobile, welke van zelfhelend materiaal is gemaakt. Dit laat krassen in het hoesje verdwijnen. De keuze is aan jou!

iPhone Xs Max hoesje aanbevolen voor

Bij Amac koop je iPhone cases die speciaal voor Apple-apparaten zijn ontworpen. Deze hoesjes werken dan ook perfect samen met jouw iPhone Xs Max. Vergroot de mogelijkheden van je Apple-apparaat en je vergroot de mogelijkheden van jezelf! Bekijk ook de extra scherp geprijsde iPhone hoesjes en cases op onze Sale pagina.

iPhone Xs Max case kopen bij Amac

Koop jij een iPhone Xs Max case online bij Amac, dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook kan je ervoor kiezen om jouw iPhone Xs Max bescherming gratis af te halen in één van onze 50 Amac stores.