Terug naar overzicht

iPhone 7 hoesjes

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Op deze pagina bekijk en vergelijk je alle iPhone 7 hoesjes en cases van de beste merken. Bestel jouw hoesje en deze wordt altijd gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 Amac Stores.

iPhone 7 hoesjes kopen bij Amac

Ben jij op zoek naar een hoesje voor jouw nieuwe iPhone 7? Dan zit je goed bij Amac. Bij Amac hebben wij een divers assortiment aan hoesjes om jouw iPhone 7 zo goed mogelijk te beschermen tegen vuil en beschadigingen. Kies uit merken als Tech21, Just Mobile, Decoded, Apple, Otterbox en dbramante1928.

Voordelen van het kopen van een iPhone 7 case

Omdat jouw iPhone 7 ontzettend waardevol is, wil je deze zo goed mogelijk beschermen tegen krassen en beschadigingen. Houd je graag jouw telefoon en pasjes bij elkaar? Dan is een wallet ideaal. Deze geeft jouw iPhone X allround bescherming en heeft ruimte voor een of meerdere pasjes. Laat jij jouw iPhone 7 weleens vallen? Dan is een iPhone 7 case van Tech21 perfect. Deze beschermen jouw smartphone tegen alledaags vallen tot een hoogte van 2 of 3 meter. iPhone 7 cases zijn er in diverse kleuren en materialen. Zo zijn er Apple iPhone 7 hoesjes gemaakt van siliconen of van hoogwaardig leer. Of kies voor een case van Just Mobile, welke van zelfhelend materiaal is gemaakt. Dit laat krassen in het hoesje verdwijnen. De keuze is aan jou!

iPhone 7 hoesje aanbevolen voor

Bij Amac koop je iPhone cases die speciaal voor Apple-apparaten zijn ontworpen. Deze hoesjes werken dan ook perfect samen met jouw iPhone 7. Vergroot de mogelijkheden van je Apple-apparaat en je vergroot de mogelijkheden van jezelf! Bekijk ook de extra scherp geprijsde iPhone hoesjes en cases op onze Sale pagina.