Terug naar overzicht

iPhone 11 Pro (Max) hoesjes

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

iPhone 11 Pro en Pro Max hoesjes kopen bij Amac

Ben jij op zoek naar een hoesje voor jouw nieuwe iPhone 11 Pro en Pro Max? Dan zit je goed bij Amac. Bij Amac hebben wij een divers assortiment aan hoesjes om jouw iPhone 11 Pro en Pro Max zo goed mogelijk te beschermen tegen vuil en beschadigingen. Kies uit merken als Tech21, Decoded, Apple en diverse andere merken.

Voordelen van het kopen van een iPhone 11 Pro of Pro Max case

Omdat jouw iPhone 11 Pro en Pro Max ontzettend waardevol is, wil je deze zo goed mogelijk beschermen tegen krassen en beschadigingen. Houd je graag jouw telefoon en pasjes bij elkaar? Dan is een wallet case ideaal. Deze geeft jouw iPhone 11 Pro en Pro Max allround bescherming en heeft ruimte voor een of meerdere pasjes. Nieuw van Apple zijn de folio-hoesjes. Een hoesje dat jouw iPhone 11 Pro en Pro Max ook allround bescherming geeft en een luxueuze uitstraling heeft. Ben je een onhandig type en laat jij jouw iPhone weleens vallen? Dan is een iPhone 11 Pro en Pro Max case van Tech21 perfect. Deze beschermen jouw smartphone tegen alledaags vallen tot een hoogte van 2 of 3 meter. iPhone 11 Pro en Pro Max cases zijn er in diverse kleuren en materialen. Zo zijn er Apple iPhone 11 Pro en Pro Max hoesjes gemaakt van siliconen of van hoogwaardig leder. De keuze is aan jou!

iPhone 11 Pro en Pro Max hoesje aanbevolen voor

Bij Amac koop je iPhone cases die speciaal voor Apple-apparaten zijn ontworpen. Deze hoesjes werken dan ook perfect samen met jouw iPhone 11 Pro en Pro Max. Vergroot de mogelijkheden van je Apple-apparaat en je vergroot de mogelijkheden van jezelf! Bekijk ook de extra scherp geprijsde iPhone hoesjes en cases op onze Sale pagina.

iPhone 11 Pro en Pro Max case kopen bij Amac

Koop jij een iPhone 11 Pro en Pro Max case online bij Amac, dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook kan je ervoor kiezen om jouw iPhone 11 Pro en Pro Max bescherming gratis af te halen in één van onze 50 Amac stores.