Terug naar overzicht

Meer dan verwacht.
Voor minder
dan je dacht.

Met iPhone SE geniet je van de krachtigste chip in het populairste formaat iPhone voor de betaalbaarste prijs.
Precies waar je op zat te wachten.

Bestel nu

Meer dan verwacht.
Voor minder dan je dacht.

Met iPhone SE geniet je van de krachtigste chip in het populairste formaat iPhone voor de betaalbaarste prijs. Precies waar je op zat te wachten.

Bestel nu
  • 1. iPhone SE (2e generatie) is spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoet aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 30 minuten en 1 meter diep, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.
  • 2. Alle informatie over batterijen is afhankelijk van netwerkconfiguratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken. Batterij kan maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moet op den duur mogelijk worden vervangen door een Apple serviceaanbieder. Batterijduur en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van gebruik en instellingen. Zie voor meer informatie apple.com/nl/batteries en apple.com/nl/iphone/battery.html.
  • 3. Data-abonnement vereist. LTE van Gigabitklasse is in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn gebaseerd op theoretische doorvoer en zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en provider. Neem voor meer informatie over LTE-ondersteuning contact op met je provider en kijk op apple.com/iphone/LTE.
  • 4. Compatibel met AirPods (1e generatie of nieuwer), PowerBeats Pro, Beats Solo3 Wireless, BeatsX, Beats Studio3 Wireless en Powerbeats3 Wireless, en vereist de nieuwste versie van iOS.
  • 5 Voor eSIM is een mobiel abonnement vereist (mogelijk gelden er beperkingen voor het overstappen naar een andere provider en voor roaming, zelfs na het beëindigen van het abonnement). Niet alle providers bieden ondersteuning voor eSIM. Als je bij bepaalde providers een iPhone aanschaft, is eSIM mogelijk uitgeschakeld. Neem voor meer informatie contact op met je provider. Ga voor meer informatie naar support.apple.com/kb/HT209044.
  • 6. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2020 met prototypen van iPhone SE (2e generatie) en de software, en Apple USB‑C-lichtnet­adapters (model A1720 van 18 W en model A1882 van 30 W). Snelladen is getest met iPhones waarvan de batterij volledig leeg was. Laadtijden zijn afhankelijk van omgevingsfactoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken.