Terug naar overzicht
Inruilen iPhone 6 actie

Inruilen voor een betere
is nu nog beter.

Nu met extra inruilvoordeel

Jouw iPhone 6 is tijdelijk meer waard. Ruil ‘m in bij Amac en ontvang extra inruilvoordeel. En loop direct de deur uit met een nieuwe iPhone 7, vanaf € 489,-.

Inruilen bij Amac

Bij Amac kun je jouw oude Apple-device inruilen. Voor een nieuwe iPhone 7 bijvoorbeeld. Inruilen bij Amac is veilig, simpel en levert nu extra inruilvoordeel op als je jouw iPhone 6 inruilt voor een iPhone 7!

Let op: Inruilen kan alleen in onze stores. Kom nu langs in één van onze stores om jouw device in te ruilen.

Geweldige camera

De camera van iPhone 7 is ongeëvenaard. Dat kunnen we uitleggen aan de hand van ingewikkelde specificaties, maar wij laten liever de foto's het verhaal vertellen. We vroegen onze collega’s bij Amac om hun mooiste foto’s gemaakt met iPhone 7 op te sturen, dit is het resultaat! Bekijk ook hier de video.

Sneller dan ooit
De A10 Fusion-chip is de krachtigste en efficiëntste chip ooit. En de batterij gaat ook nog eens langer mee.

Waterdicht
iPhone 7 is de eerste iPhone die zowel water- als stofbestendig is.

Geweldig beeldscherm
Met de nieuwe brede kleurweergave worden kleuren zo precies weergeven, dat alles bijna tastbaar wordt.

Waarom inruilen?

Het inruilen van jouw Apple-device bij Amac heeft een aantal voordelen:

  • Jouw inruilwaarde zelf berekenen
  • Inruilwaarde direct als korting
  • Hulp bij verwijderen van je gegevens
  • Het device wordt gerecycled of hergebruikt
Meer over inruilen

Rekenvoorbeeld van extra inruilvoordeel*

Stel dat je een iPhone 6 16 GB hebt. Je bent er uiteraard nog steeds blij mee, maar wilt deze graag inruilen voor een nieuwe iPhone 7 32 GB. Als je deze inruilt bij Amac, krijg je daar nu tijdelijk € 280,- voor terug. Dit bedrag kun je direct als korting toepassen en zo betaal je € 489,- voor de iPhone 7 32 GB.
Bekijk je inruilwaarde

iPhone 6 vs iPhone 7

iPhone 7 beschikt over geweldige nieuwe functies en mogelijkheden. We hebben de zeven belangrijkste veranderingen in een handig overzichtje gezet. Lees de 7 belangrijkste veranderingen van iPhone 7 tegenover de iPhone 6.
Lees er alles over op ons blog

Vind jouw Amac Store

Om een inruil te doen moet je natuurlijk in een van onze Amac stores zijn. Kijk snel waar jouw dichtstbijzijnde Amac store is!

 

Tussen 16 februari en 5 maart 2017 ontvang je extra inruilvoordeel op jouw iPhone 6. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen. Klik hier voor meer informatie over inruilen bij Amac. *In het rekenvoorbeeld gaan we ervan uit dat jouw iPhone 6 geen tot weinig gebruikerssporen toont en nog werkt (grade A of B in de inruilmodule). Het in te ruilen Apple-device wordt door een Amac-medewerker altijd gecontroleerd op o.a. beschadigingen en zal uiteindelijk, in overleg, het inruilbedrag bepalen. Onder voorbehoud van prijsfouten en -wijzigingen. Amac behoudt het recht om zonder berichtgeving de actie voortijdig te beëindigen of te wijzigen. © 2017 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple is geen deelnemer noch sponsor van deze actie.