Terug naar overzicht

iPad (2020)

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle Apple iPad 2020-modellen. Bestel hier jouw 10,2-inch iPad 2020 en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPad 10,2-inch wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 50 stores.

iPad 2020 kopen

Ben jij op zoek de nieuwste iPad? Dan zit je goed bij Amac. Met een schitterend Retina-display, razendsnelle prestaties en boordevol handige apps kan jij je helemaal uitleven met de nieuwe iPad 2020. iPad 2020 maakt gebruik van hetzelfde design als zijn voorganger, waardoor deze nog steeds extreem licht en dun is. 

Afmetingen en beeldscherm van iPad 2020

Met een gewicht van slechts 483 gram en een ‘dikte’ van 7,5 millimeter, houd je iPad 8th gen urenlang in je hand zonder vermoeid te raken. En omdat hij zo licht is neem je hem gemakkelijk mee in je tas, zonder het gevoel te hebben dat je extra gewicht bij je hebt. Het 10,2-inch Retina-display is iets groter dan zijn voorganger uit 2018 en heeft een resolutie van 2160 bij 1620 pixels. Daarbij heeft hij een pixeldichtheid van 264 pixels per inch. Dus als je op iPad 2020 jouw favoriete serie kijkt, een presentatie maakt of een videocompilatie maakt in iMovie, dan weet je zeker dat alles levensecht in beeld komt!

Apple Pencil en Smart Keyboard

Kan je de Apple Pencil gebruiken op de nieuwe iPad 8th gen? Zeker! Op iPad was het altijd al makkelijk om de gaafste ideeën vast te leggen. Maar in combinatie met de Apple Pencil (1e generatie) is geen idee meer te gek1. Maak notities, schilder een aquarel of onderteken een contract. Met de Apple Pencil doe je alles tot op de pixel nauwkeurig en met ongekende snelheid. Hij voelt net zo natuurlijk aan als een echt potlood, terwijl je er heel wat meer mee kan!

Wil je tekstverwerken in Pages of een ander tekstverwerkingsprogramma? Met behulp van het Smart Keyboard verander je jouw iPad 2020 in een mini-notebook1. Je het toetsenbord niet te koppelen of op te laden, want via de innovatieve Smart Connector klik je hem vast en kun je er direct mee aan de slag. En als je klaar bent, klap je hem dicht als je gewend bent met een cover.

Camera van iPad 2020

iPad 8th gen heeft aan de achterkant een 8-megapixelcamera waarmee je schitterende foto’s en video’s kunt maken. Ook is de camera ultiem voor het scannen van documenten of schoolwerk. iPad 2020 kan in HDR foto’s schieten. Als je liever een video maakt dan kun je ook genieten. iPad 2020 maakt gebruik van een 1080p HD-camera die 30 fps kan schieten. Je kunt zelfs een slow-motion-video maken met 120fps! (frames per seconde). 

Touch ID

iPad 2020 heeft precies hetzelfde design als iPad 2019. Hierdoor heeft iPad 2020 nog steeds de welbekende Touch ID op de voorkant van de iPad. Het vertrouwde ontwerp van de meest populaire iPad, maar toch een flinke verbetering.

Specificaties iPad 2020

iPad 2020 heeft een flinke verbetering gekregen als het gaat om snelheid. iPad 8th gen maakt nu gebruik van de A12 Bionic-chip. Hierdoor is iPad 2020 tot wel 40 procent sneller dan zijn voorganger, de iPad 2019. Hierdoor is iPad 2020 beter geschikt om games en zware applicaties te draaien (bijvoorbeeld augmented reality of videobewerking).

iPad 2020 kopen bij Amac

Vind je dat het tijd wordt voor een (nieuwe) iPad? Bij Amac kun je de allernieuwste iPad 2020 kopen. Alles kunnen doen wat jij wilt, wanneer je dat wilt. Surfen en mailen, series en films kijken, studeren en werken. Het kan met de nieuwste iPad. Wat je doet wordt niet alleen mooier door het Retina-display, het wordt ook leuker door de vele apps en makkelijker door de handzaamheid van iPad. De nieuwste iPad is sneller dan ooit, dankzij de A12 Bionic-chip. Hij heeft ruimte voor al jouw persoonlijke en professionele bevindingen. Dit is dus precies het goede moment om over te stappen op een iPad 8th gen.