Terug naar overzicht

iPad (2019)

25% korting op Osmo Starter Kits!

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle Apple iPad 2019-modellen. Bestel hier jouw 10,2-inch iPad 2019 en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPad 10,2-inch wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 50 stores.

iPad 2019 kopen

Ben jij op zoek de nieuwste iPad? Dan zit je goed bij Amac. Met een schitterend Retina-display, razendsnelle prestaties en boordevol handige apps kan jij je helemaal uitleven met iPad. En dat allemaal in een dunne en lichte aluminium behuizing.

Afmetingen en beeldscherm van iPad 2019

Met een gewicht van slechts 483 gram en een ‘dikte’ van 7,5 millimeter, houd je iPad 2019 urenlang in je hand zonder vermoeid te raken. En omdat hij zo licht is neem je hem gemakkelijk mee in je tas, zonder het gevoel te hebben dat je extra gewicht bij je hebt. Het 10,2-inch Retina-display is iets groter dan zijn voorganger uit 2018 en heeft een resolutie van 2160 bij 1620 pixels. Daarbij heeft hij een pixeldichtheid van 264 pixels per inch. Dus als je op iPad 2019 jouw favoriete serie kijkt, een presentatie maakt of een videocompilatie maakt in iMovie, dan weet je zeker dat alles levensecht in beeld komt!

Apple Pencil en Smart Keyboard

Kan je de Apple Pencil gebruiken op de nieuwe iPad 2019? En of je dat kan! Op iPad was het altijd al makkelijk om de gaafste ideeën vast te leggen. Maar in combinatie met de Apple Pencil (1e generatie) is geen idee meer te gek1. Maak notities, schilder een aquarel of onderteken een contract. Met de Apple Pencil doe je alles tot op de pixel nauwkeurig en met ongekende snelheid. Hij voelt net zo natuurlijk aan als een echt potlood, terwijl je er heel wat meer mee kan!

Wil je tekst verwerken in Pages of een ander tekstverwerkingsprogramma? Met behulp van het Smart Keyboard verander je jouw iPad 2019 in een mini-notebook1. Je het toetsenbord niet te koppelen of op te laden, want via de innovatieve Smart Connector klik je hem vast en kun je er direct mee aan de slag. En als je klaar bent, klap je hem dicht als je gewend bent met een cover.

Camera van iPad 2019

iPad 2019 heeft aan de achterkant een 8-megapixelcamera waarmee je schitterende foto’s en video’s kunt maken. Ook is de camera ultiem voor het scannen van documenten of schoolwerk. Daarnaast heeft iPad 2019 aan de voorzijde een FaceTime HD-camera. Deze is perfect voor het maken van de meest onvergetelijke selfies en het voeren van videogesprekken met vrienden en familie over de hele wereld. Foto’s en video’s bewerk je direct op iPad met de Foto-app, iMovie of een andere handige app uit de App Store.

Touch ID

De nieuwste iPad ontgrendel je via Touch ID met het meest persoonlijke en veilige wachtwoord ooit: jouw eigen vingerafdruk. Via Touch ID kun je ook makkelijk privégegevens in apps beveiligen en aankopen doen in iTunes en de App Store. iPad draait op iOS, het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturingssysteem ter wereld.

Specificaties iPad 2019

Benieuwd naar de iPad specs? De krachtige en energiezuinige Apple A10-chip is weer terug en laat elk proces net dat stukje sneller en soepeler verlopen. De Apple-chips hebben een 64-bits architectuur met een geïntegreerde M10-coprocessor. Hiermee kun je al je favoriete apps razendsnel openen en gebruiken.

iPad 2019 kopen bij Amac

Vind je dat het tijd wordt voor een (nieuwe) iPad? Bij Amac kun je de allernieuwste iPad 2019 kopen. Alles kunnen doen wat jij wilt, wanneer je dat wilt. Surfen en mailen, series en films kijken, studeren en werken. Het kan met de nieuwste iPad. Wat je doet wordt niet alleen mooier door het Retina-display, het wordt ook leuker door de vele apps en makkelijker door de handzaamheid van iPad. De nieuwste iPad is sneller dan ooit, dankzij de A10-chip die tot wel 10 uur lang meegaat. Hij heeft ruimte voor al jouw persoonlijke en professionele bevindingen. Dit is dus precies het goede moment om over te stappen op een iPad 2019.

1. Apple Pencil en Smart Keyboard zijn afzonderlijk verkrijgbaar.