Terug naar overzicht

Standaarden & Docks

Met een iPad dock of standaard kun je je iPad in een prettige positie overeind zetten en bekijk je op comfortabele wijze foto's, filmpjes en teksten. Een dock beschikt daarnaast ook over een aansluiting voor je Lightning- of Dock Connector-kabel, waardoor synchroniseren en laden eenvoudiger wordt. Amac biedt verschillende stijlvolle iPad standaarden aan welke je op deze pagina kunt vergelijken.

Een iPad standaard maakt jouw werkplek af

Of je nou thuis aan het werk bent of op locatie, een standaard voor jouw iPad is altijd een goede toevoeging. Met een iPad standaard zorg je ervoor dat jouw iPad altijd in de goede positie staat. Zo voorkom je pijn aan bijvoorbeeld de nek en het geeft gewoonweg een meer pelzeirige ervaring. Naast een iPad standaard kun je ook kiezen voor een iPad dock. Hiermee kun je jouw iPad omtoveren in bijvoorbeeld een volwaardige kassa. Bij een iPad dock is er altijd een aansluiting voor een Lightning- of USB-C-kabel aanwezig. Zo is jouw iPad altijd opgeladen.

Standaard voor iPad kopen doe je bij Amac 

Amac biedt verschillende soorten iPad standaarden aan Merken als TwelveSouth, Joby en Griffin passeren de revue. Amac biedt verschillende stijlvolle iPad standaarden en docks aan. Zo vind je altijd een iPad standaard die bij jou past.