Terug naar overzicht

Gezondheid

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Ben jij op zoek naar een product waarmee je het maximale uit jouw gezondheid haalt met je iPad? Dan zit je goed bij Amac. Bij Amac hebben wij een groot assortiment aan sportaccessoires voor iPad en oplossingen om jouw gezondheid te monitoren. Kies bijvoorbeeld voor de producten van Fitbit, iHealth, Jaybird of Misfit. Bestel jouw iPad gezondheidsproducten en deze worden altijd gratis thuisbezorgd​ of haal je gratis op in één van onze 50 Stores.

Gezondheidsproducten kopen bij Amac

Amac biedt een ruime keuze aan producten voor je gezondheid. Met de juiste producten krijg je een beter inzicht in jouw gezondheid en sportresultaten en kun je zo jouw levensstijl gezonder maken. Ben je op zoek naar een smartwatch? Bekijk dan onze Apple Watch pagina.

Monitor jouw gezondheid

Wil jij jouw gezondheid optimaal meten via je iPad? Kies dan voor een weegschaal of bloeddrukmeter. Met een weegschaal kun jij een lichaamsanalyse doen en meet je onder andere jouw BMI, vetpercentage en bot- en spiermassa. Met een bloeddrukmeter kun jij jouw bloeddruk en hartslagritme meten.

Activity tracker

Een activity tracker, ook wel activiteitstracker, is een goede keuze wanneer je voor een gezonde levensstijl wilt gaan. Een activiteitstracker voor iPad functioneert als stappenteller en houdt verbrande calorieën en je slaapritme bij. Daarnaast meten sommige activity trackers ook je hartslag. Koppel je de activiteitstracker aan je iPad, dan kun je deze laten samenwerken met handige gezondheid-apps en zo al jouw resultaten bijhouden en overzien. Een activiteitstracker is minder geschikt voor intensieve sporttrainingen.

Sporthorloge

Wil je jouw sportprestaties vastleggen, analyseren en verbeteren? Dan is een iPad sporthorloge een goede optie. Een sporthorloge werkt tijdens de training als stappenteller en meet snelheid en verbrande calorieën. Sommige sporthorloges beschikken over GPS of een hartslagmeter. Ze werken samen met diverse apps op je iPad om jouw sportprestaties te analyseren en zo je conditie en sportprestaties te verbeteren.

Sale

Bekijk ook de extra scherp geprijsde iPad gezondheidsproducten op onze Sale pagina.