Terug naar overzicht

iMember lidmaatschap

Zoom
 • 1 jaar onbeperkt ondersteuning
 • Jouw Apple-device installeren m.b.v. een coach
 • Samen met andere iMembers lessen volgen
 • Onbeperkt 1-op-1 sessies volgen
Product online niet op voorraad
Direct afhalen: niet mogelijk
€ 149,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.
 • 2 jaar garantie* op Apple.
 • Gemakkelijk bestellen met of zonder account.
 • Flexibele betaalmethoden, betaal zoals jij wilt.
 • Thuiswinkel Waarborg Veilig betalen bij Amac

Betalen in termijnen
Bij Amac is het ook mogelijk om het totaalbedrag in termijnen voldoen. Het kopen op afbetaling regel je in een Amac Store. De medewerkers kunnen je voorzien van meer informatie en de betaling in termijnen voor je aanvragen.

Ben jij een nieuwe Apple-gebruiker en wil je hulp bij het installeren en het in gebruik nemen van jouw apparaat? Of ben je al een Apple-gebruiker, maar heb je het idee dat je nog niet het maximale uit jouw apparaat hebt gehaald? Dan biede... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Amac stores:
 • Direct je product afhalen
 • Je product eerst nog bekijken
 • Laat je uitgebreid informeren
 • Persoonlijk contact met jouw expert
Productinformatie

iMember

Ben jij een nieuwe Apple-gebruiker en wil je hulp bij het installeren en het in gebruik nemen van jouw apparaat? Of ben je al een Apple-gebruiker, maar heb je het idee dat je nog niet het maximale uit jouw apparaat hebt gehaald? Dan bieden wij jou Apple ondersteuning. Dit doen we in de vorm van iMember, een persoonlijke service die wij aanbieden aan iedereen die een (nieuwe) Mac, iPad, iPhone of Apple Watch heeft. Wij helpen jou om zelf aan de slag te gaan met jouw Apple-device en geven tips voor het dagelijkse gebruik. Als iMember maak je een jaar lang gebruik van diverse diensten.

We vragen je overigens, wanneer je jouw Apple-device wil en kan meenemen, dit zeker te doen! Met uitzondering van iMac natuurlijk.

iSetup

Je hebt een nieuwe Mac, iPad, iPhone of Apple Watch aangeschaft en wilt er een goede start mee maken. Daarvoor is iSetup. In twee uur tijd ga jij samen met de iMember coach jouw nieuwe Apple-device inrichten. We installeren de benodigde apps en zorgen ervoor dat alle apps en accounts weer werken. Daarnaast krijg je uitleg en tips voor het gebruik. Tijdens de iSetup doen we samen zoveel we kunnen.

iPersonal

Tijdens deze een-op-een sessie met de iMember coach bieden wij jou de ondersteuning die jij nodig hebt. Kom je ergens niet uit? Weet je bijvoorbeeld niet hoe je een mapje voor je vakantiefoto’s in Foto’s maakt? Of wil je graag dicteren in Pages, maar heb je geen idee onder welke menuknop die functie zit? Geen probleem. In de halfuur durende iLearn met de iMember coach heb jij ruimte om vragen te stellen over een onderwerp naar keuze met betrekking tot jouw Apple-device.

iLearn

Tijdens iLearn leer je meer over de programma’s die op Mac, iPad, iPhone of Apple Watch staan. Ontdek bijvoorbeeld hoe je een tekstdocument of presentatie perfectioneert, leer hoe Finder werkt of kom erachter hoe je muziek, films en boeken opzoekt. Je kunt je als iMember een jaar lang onbeperkt inschrijven voor diverse iLearns, zodat jij je vaardigheden kan blijven aanscherpen. De iLearns volg je samen met andere iMembers.

iSpecials

Alle iMember profiteer je van acties en voordelen die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. Zo organiseren wij premium events en zijn er exclusieve aanbiedingen alleen voor iMembers. Je krijgt voorrang op bepaalde acties, ontvangt uitnodigingen voor speciale koopavonden en bent als eerste op de hoogte van promoties. Deze superscherpe deals en exclusieve sales zijn voor iMembers only.

iMember verlengen bij Amac

Ben je al iMember, maar loopt jouw abonnement bijna af? Wil jij nog een jaar lang onbeperkt gebruik maken van Apple ondersteuning? Verleng dan jouw iMember abonnement. Je krijgt dan nog een jaar onbeperkt toegang tot alle iMember voordelen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode IMEMBER12MND