Terug naar overzicht
Gezondheid

Gezondheid

Altijd fit

Tegenwoordig zijn wij er ons steeds meer van bewust dat het belangrijk is om op onze gezondheid te letten. Om je daarbij te helpen zijn er veel mooie producten en apps. Zo verbeter jij je levensstijl, raak je nog meer gemotiveerd en breng jij al jouw gegevens duidelijk in kaart.
Bekijk alle health producten

Gezondheid-app

Complete analyses en jouw dagelijkse dosis motivatie. Wat heeft de Gezondheid-app jou te bieden? Wij vertellen het je graag.
Lees verder

Even voorstellen

De keuze aan sportproducten is groot. We laten een aantal producten zien die misschien wel bij jou passen. Zo heb je alvast een kleine voorsprong.
Lees verder

iHealth

De producten van iHealth helpen jou om de signalen van jouw lichaam beter te begrijpen, zodat je in goede gezondheid blijft. iHealth gelooft in curatieve en preventieve gezondheidszorg en biedt de nodige hulpmiddelen voor een verbeterde relatie tussen de patiënt en arts.

Lekker luisteren!

Het luisteren van muziek tijdens het sporten heeft positieve invloed op je prestaties. Waarom? Het luisteren naar muziek geeft goede afleiding, meer energie, laat jou het goede ritme aannemen en je wordt er vrolijk van! Tijd om een lekkere afspeellijst aan te maken en goede in-ears aan te schaffen!

Powerbeats³ Wireless

Licht gewicht, zweet- en waterbestendig en 12 uur batterij. Perfect voor elke sport!

Special Price Vanaf: € 149,00

Lees meer

Bose Soundsport Wireless

Draadloos, 6 uur luisterplezier en krachtige audio. Zo kan jij onbelemmerd sporten.
Vanaf: € 139,95
Lees verder

Apple Watch

Apple Watch is hét accessoire voor al jouw sportactiviteiten. Of je nu gaat hardlopen, fietsen of zwemmen. Met Apple Watch blijf je actief, gemotiveerd en verbonden. Zo weet je binnen een handomdraai wat jouw hartslag doet, hoelang je actief hebt bewogen en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Daarnaast check je tijdens je work-out je berichten, e-mails en social media. Zo ben je altijd op de hoogte.