Terug naar overzicht
Gezondheid

Gezondheid

Altijd en overal fit

Het is extreem belangrijk om op jouw gezondheid te letten, vooral tegenwoordig. Bij Amac helpen we daar graag mee. Niet met een abonnement op de sportschool, maar met veel mooie producten die jou helpen om een betere levensstijl te creëren. Zo helpt een Apple Watch bijvoorbeeld om jouw dagelijkse bewegingsdoelen te behalen. Combineer dit met bijvoorbeeld de producten van Withings en jouw eerste stap naar een gezonder leven is gezet!
Bekijk alle health producten

Gezondheid-app

Complete analyses en jouw dagelijkse dosis motivatie. Wat heeft de Gezondheid-app jou te bieden? Wij vertellen het je graag.
Lees verder

Even voorstellen

In een sportieve wereld is het aanbod aan producten massief groot. Gelukkig helpen wij jou op weg met de beste sportieve technologische hoogstandjes. Bekijk hier wat Amac biedt om jou op weg te helpen.
Lees verder

Gezondheid

Onze gezondheidsproducten helpen jou om de signalen van jouw lichaam beter te begrijpen, zodat je in goede gezondheid blijft. Dit gaat vaak hand in hand met artsen en professionals.

Lekker luisteren!

Het luisteren van muziek tijdens het sporten heeft positieve invloed op je prestaties. Waarom? Het luisteren naar muziek geeft goede afleiding, meer energie, laat jou het goede ritme aannemen en je wordt er vrolijk van! Tijd om een lekkere afspeellijst aan te maken en goede in-ears aan te schaffen!

Powerbeats³ Wireless

Licht gewicht, zweet- en waterbestendig en 12 uur batterij. Perfect voor elke sport!

Special Price Vanaf: € 149,00

Lees meer

Bose Soundsport Wireless

Draadloos, 6 uur luisterplezier en krachtige audio. Zo kan jij onbelemmerd sporten.
Vanaf: € 119,95
Lees verder

Apple Watch

Apple Watch is hét accessoire voor al jouw sportactiviteiten. Of je nu gaat hardlopen, fietsen of zwemmen. Met Apple Watch blijf je actief, gemotiveerd en verbonden. Zo weet je binnen een handomdraai wat jouw hartslag doet, hoelang je actief hebt bewogen en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Daarnaast check je tijdens je work-out je berichten, e-mails en social media. Zo ben je altijd op de hoogte.