Terug naar overzicht

Voel je thuis in de wereld van fotografie en film met de beste apparaten van Amac

iMember
donderdag 23 januari 2020
Door iMember

Ben je gek op het schieten van mooie plaatjes? Of ben jij een talent in het maken van video’s? En wil je jouw kunsten naar een hoger niveau tillen? Dan zit je bij Amac juist! Wij helpen je graag met het maken van de beste foto’s en video’s. Met gebruik van simpele tools, verander jij jouw hobby in een meesterwerk!

Begin bij het begin

Om een goede video te maken, is het belangrijk dat je weet waar je moet beginnen. Bedenk eerst waarom je een video wilt maken en wie jouw publiek is. Maak voor jezelf een planning. Hierin vermeld je wat je in de video gaat doen en wanneer je dit gaat doen. Zelfs bij een kort filmpje voor YouTube, is het belangrijk dat je zorgt voor een goed script. Schrijf teksten en bestudeer deze goed. Zo voorkom je geknip en geplak op het einde!

Op zoek naar de beste plek

Heb je moeite met het vinden van een goede plek om te filmen of fotograferen? Maak je geen zorgen! Het is mogelijk om te filmen waar je ook wilt, met de Osmo Mobile 3 Gimbal van DJI. Ook vind je gemakkelijk en snel een plekje om de mooiste foto’s te kunnen maken. Dankzij zijn lichte en draagbare stabilisatiesteun, kan je de Osmo Gimbal overal mee naar toe nemen en neerzetten. De Gimbal bevat 3 assen die ervoor zorgen dat je kan filmen zonder schokkerige bewegingen. Met slechts één simpel gebaar maak je een selfie of begin je met je video.

Heb je een goede plek gevonden? Dan is het nu tijd voor het echte werk! Met de Multi Device Clip haal je nóg meer uit je smartphone-camera. De groothoeklens zorgt voor een breder gezichtsveld om meer in beeld te krijgen. Perfect voor groepsfoto’s, video’s of landschappen. En met de macrolens maak je van je smartphone een digitaal vergrootglas. Dit maakt het mogelijk om perfecte close-up foto’s maken.

Light in the night

Normaal gesproken is fotograferen of filmen, niet gemakkelijk in het donker. Gelukkig kan de Lume Cube creative kit jou helpen om alsnog de beste foto’s of video’s te maken! De kit bestaat uit een heldere LED-kubus, een Modification Frame, een Diffusion Bulb en twee oranje gels. Met het Modificaton Frame bevestig je eenvoudig diffusers, color gels en andere accessoires op de Lume Cube. De oranje gels en de Diffusion Bulb geven je de vrijheid om te spelen met het licht. Vind je het licht van de Lume Cube te hard? Ze creëren zachter licht. Ook bevat de kit een smartphone clip waarop je de LED-kubus kunt bevestigen. Dankzij de buitengewone belichting, is het mogelijk om jouw onderwerp perfect te kunnen belichten.

 

 De Lume Cube is ook gemakkelijk te bevestigen op de zogeheten GorillaPod Mobile van Joby. Zeer licht van gewicht, extreem veelzijdig en daarnaast erg betrouwbaar. Met de dertig flexibele gewrichten van de GorillaPod, kun je een smartphone stevig op en aan vrijwel elk oppervlak bevestigen. En met de draaibare zijarmen bevestig je gemakkelijk videolampen, microfoons óf de Lume Cube!

Goed geluid is het halve werk

Tijdens het filmen is het lastig om te ontkomen aan ongewilde geluiden. Wanneer je filmt, heb je te maken met omgevingsgeluid. Deze geluiden kunnen de kwaliteit van je filmpje verstoren. Daarom is het gebruik van een goede microfoon erg handig. Met de Cardioid Conderser Microfoon van Boya kan je de geluidskwaliteit van je video verbeteren. Dankzij de windkap en ingebouwde microfoons, ben jij duidelijk te verstaan op al je video’s! 

 

Save and sound

Bewaar je content zorgvuldig op je laptop. Het zou zonde zijn om iets weg te gooien waar je moeite voor hebt gedaan. Zelfs al is het iets kleins. Met de Freecom Mobile Drive Classic voeg je eenvoudig extra opslagcapaciteit toe aan jouw laptop, zonder extra installaties. Het compacte design zorgt ervoor dat je de Drive gemakkelijk mee kan nemen. Door deze externe harde schijf eenvoudig aan te sluiten, kan je al jouw foto’s en filmpjes veilig en wel opslaan. 

Wil je liever je foto’s afdrukken? Dan is de HP Sprocket de printer waar je naar op zoek bent! Deze pocketprinter is speciaal ontwikkeld om met je iPhone overal foto’s te kunnen printen. Download de HP Sprocket-app en print direct die prachtige selfies met één klik op de knop!

Met deze producten haal jij jouw innerlijke creativiteit naar boven. Houd je talent niet voor jezelf, maar laat het de wereld zien!

iMember
donderdag 23 januari 2020
Door iMember