Terug naar overzicht

Regel alles in huis met de Woning-app

Büşra
dinsdag 3 januari 2017
Door Büşra

Woning-app

Dim de lichten wanneer je een film wilt kijken of zet de thermostaat vast omhoog wanneer je onderweg bent naar huis. Met de Woning-app op jouw Apple-apparaten kun je heel eenvoudig al jouw HomeKit-apparatuur bedienen.

Kom thuis in een warm huis
Je staat op in een warm huis, trekt de deur achter je dicht en gaat naar je werk. Op dit moment wordt het kouder in huis. Je hebt een lange werkdag erop zitten en keert terug naar huis. Op dit moment gaat de temperatuur in huis omhoog, zodat jij thuiskomt in een lekker warm huis. Je stapt de auto uit en ziet dat zodra jij je huis nadert de lampen aanspringen. Je hoeft nu alleen nog maar de deur open te doen, in een warm en verlicht huis naar binnen te lopen en op de bank te ploffen.

Woning-app

Regel alles in huis vanaf de bank
Wanneer je op de bank zit en de lampen boven ook aan wilt zetten, ga je met je iPhone, Apple TV of Apple Watch naar de Woning-app. In de Woning-app verdeel je al jouw HomeKit-apparatuur over verschillende ruimtes. Zo kun je per kamer bepalen wat je wel of juist niet inschakelt! Dim de lichten in de woonkamer tijdens het kijken van een film of zet de tv uit vanaf je telefoon. Zo kun jij lekker op je plekje blijven zitten.

"Zo hoef jij je niet meer druk te maken over wat er thuis gebeurt, dat regelt de Woning-app in combinatie met alle HomeKit-accessoires."

Siri, jouw persoonlijke assistent
Naast alles wat er met jouw iOS-apparaten, Apple TV en Apple Watch te doen is, kan je er ook voor kiezen om Siri te gebruiken. Vraag bijvoorbeeld aan Siri om de lampen blauw te laten worden en Siri zal jouw kamer naar keuze blauw laten kleuren. Ook is Siri handig op het moment dat je eigenlijk naar buiten wilt gaan met de hond, maar niet weet welke jas je aan moet doen. Vraag dan: ‘Siri, hoe warm is het buiten?’ en Siri zal in samenwerking met jouw HomeKit-apparatuur vertellen hoe warm het buiten is, zodat jij precies weet hoe jij je moet kleden.

Woning-app

Automatiseer, zodat jij nergens meer aan hoeft te denken
Wanneer je er zelf niet aan denkt om de apparaten aan te zetten, dan kan je ook geautomatiseerde scenes aanzetten via de Woning-app. Zo heb je de mogelijkheid om in te stellen dat de lampen op de begane grond en eerste verdieping automatisch aangaan om vijf uur ’s middags. De scenes zijn helemaal in te richten naar eigen smaak. Gedimde lichten of gekleurde lichten, de thermostaat hoog of laag, jij bepaalt! Zo hoef jij je niet meer druk te maken over wat er thuis gebeurt, dat regelt de Woning-app in combinatie met alle HomeKit-accessoires.

Woning-app

Wil je meer weten over wat je met de verschillende HomeKit-accessoires kan? Lees hier meer:

Bekijk ons HomeKit blog

Büşra
dinsdag 3 januari 2017
Door Büşra