Terug naar overzicht

Thuiswerken met Amac: Onze favoriete producten voor in jouw home office

iMember
maandag 13 januari 2020
Door iMember

Thuiswerken is heerlijk. Lekker in je pyjama, een kopje van je eigen koffie erbij, niemand die je stoort. Helemaal relaxed, maar je wilt natuurlijk wel lekker snel en gemakkelijk aan de slag. Niemand zit te wachten op een trage internetverbinding of op een computer waarvan de batterij binnen 2 uur alweer opgeladen moet worden. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste en leukste producten. Deze zorgen ervoor dat jij volledig ontspannen in jouw home office kan werken.

Wat past bij mij? 

De perfecte werkplek begint met het beste apparatuur. Kijk naar de aspecten die jij belangrijk vindt. Toer je op je thuiswerkdag graag langs je bed, bureau en bank? Of ben je regelmatig onderweg? Dan is MacBook iets voor jou. Werk je liever op een vaste plek, mét een groter scherm? Dan past iMac beter bij je. 

Om het juiste product aan te schaffen, is het belangrijk om goed te weten waarvoor je het wilt gebruiken. Maak gebruik van onze keuzehulp voor Mac om erachter te komen welk product het beste bij jou past.

Wij hebben alvast een aantal belangrijke punten voor je op een rij gezet:

iMac

  • iMac is een superieure desktopcomputer met een haarscherp en helder beeld. Hierdoor biedt de computer geweldige mogelijkheden, als het gaat om het bewerken van videomateriaal en fotobewerking van beelden in hoge resolutie.
  • iMac heeft een ondersteuning voor 1 miljard kleuren en een brede kleurweergave.
  • Dankzij de aanwezigheid van Thunderbolt 3-poorten, is het mogelijk om andere laptop en pc’s aan te sluiten.
  • iMac is verkrijgbaar met een 21,5- of 27-inch scherm of als 27-inch iMac Pro.

Keuzehulp iMac


MacBook

  • MacBook is een compacte laptop met krachtige processoren.
  • De batterijduur van de laptop ligt tussen de 10 tot 12 uur, dus je krijgt alles voor elkaar waar je ook bent!
  • Beschikt over een hoge resolutie en een enorm aantal aan kleuren.
  • MacBook is verkrijgbaar als MacBook Air en MacBook Pro.

Keuzehulp MacBook


Samsung Curved QLED Monitor

Groot genieten
Als je graag met een extern scherm werkt, is de Samsung Curved Monitor het scherm dat jij zoekt! Met zijn slanke en strakke design, vormt deze monitor de perfecte aanvulling voor jouw werkplek.

Wist je dat een gebogen scherm veel minder belastend voor je ogen is dan een plat scherm?

Deze monitor heeft Thunderbolt 3-poorten waarop compatibele MacBooks, laptops en pc’s kunnen worden aangesloten. Dankzij de poorten kun je data- en videosignalen met enorme snelheid verzenden en tegelijkertijd andere apparaten opladen! Het gebogen scherm is gebaseerd op de natuurlijke kijkhoek van je ogen. Hierdoor ontstaat een intense en comfortabele kijkervaring. Dankzij de beeldverhouding van het scherm is het mogelijk, om te multitasken op maar één enkel scherm. Daarbij is de onhandigheid van werken met twee monitoren verleden tijd!

Bestel nu


Waarom moeilijk als het makkelijk kan?

Om je werkplek compleet te maken, hebben wij ook een assortiment met de handigste accessoires. Met een hub kan je een eenvoudige verbinding creëren tussen al je apparaten. Je kunt gegevens gemakkelijker bewaren op een harde schijf. Plaats je MacBook eens op een standaard en het werk gaat comfortabeler dan ooit! Zorg er met een compact oplaadstation voor dat je iPhone en Apple Watch altijd opgeladen zijn. En geniet van een opgeruimd bureau met een draadloze muis en toetsenbord.

Magic Mouse

De Magic Mouse is een draadloze muis met oplaadbare batterij. Dankzij het geavanceerd energiebeheersysteem, hoef je de muis niet vaak op te laden. In combinatie met macOS, schakelt de muis automatisch naar een lagere energiestand, wanneer je je computer enige tijd niet gebruikt.

Bestel nu

Magic Keyboard

Het draadloze Magic Keyboard van Apple heeft een uitgebreide indeling om efficiënt mee te kunnen werken. Hierdoor typt het toetsenbord preciezer en fijner. Te danken aan de interne accu, gaat hij ook nog eens minimaal een maand mee. Als het Magic Keyboard leeg is, sluit je hem met de bijgeleverde Lightning-kabel aan op je Mac. Zo kan je binnen no-time weer verder!

Bestel nu

MacBook Standaard

Deze standaard is ontworpen voor een MacBook, maar is ook te gebruiken voor andere laptops. Je laptop wordt op dezelfde hoogte gezet als een extern beeldscherm. Dit zorgt ervoor dat je elke dag comfortabel te werk kan gaan.

Bestel nu

Multiroom Draadloze Router

Dankzij deze router heb je overal in huis een sterke en snelle internetverbinding. Het systeem is gemakkelijk te installeren. Doordat er wordt gewerkt met dynamische tri-band-technologie, bieden de routers hogere snelheden aan dan concurrerende internetverbindingspunten. De router geeft je de mogelijkheid om uit te breiden en het zodanig aan te passen naar jouw behoeften. Je kunt bijvoorbeeld extra nodes toevoegen om problemen met muren, het bereik of meerdere verdiepingen te verhelpen.

Bestel nu

USB-C Hub

Deze Hub van Twelve South is verborgen uit het zicht, maar klaar voor gebruik! Hubs zijn makkelijk weg te werken en zorgen er dus voor dat je werkplek netjes en georganiseerd blijft.

Bestel nu

Base Station

Qi Charging Base Station van Nomad is speciaal te gebruiken bij je iPhone en Apple Watch. Base Station is een combinatie van een strak, modern design en een functionele, draadloze charging hub. Met 3 high-power oplaad coils (spoelen) en een ingebouwde Apple Watch lader, laad jij je iPhone en Apple Watch tegelijkertijd op!

Bestel nu

Harde Schijf

Deze mobiele harde schijf met USB-C biedt genoeg ruimte voor je foto’s, playlists, documenten en nog veel meer. Je kunt met één klik, of zelf volledig automatisch, back-ups maken!

Bestel nu

Satechi bureaumat

Bescherm je bureaublad met de luxueuze Satechi bureaumat. Deze bureaumat is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan leer en kan worden gebruikt als muismat en schrijfoppervlak. Daarnaast is hij ook waterbestendig en gemakkelijk schoon te houden.

Bestel nu

Microsoft Office-pakketten

Office 365 biedt je de mogelijkheid om overal toegang te krijgen tot je bestanden. Je sluit een abonnement af voor 1 jaar en beschikt altijd over de nieuwste softwareversie. Ook ontvang je 1TB Cloud-opslag. 
Liever alleen de klassieke Office-toepassingen? Schaf dan eenmalig jouw pakket aan.

Bestel nu

iMember
maandag 13 januari 2020
Door iMember