Terug naar overzicht

Harman Kardon: de nieuwe speakers

Büşra
maandag 9 september 2013
Door Büşra

HK Nova

Harman Kardon Nova

 

Nieuwe speakers van Harman Kardon stelen de show.

De nieuwe line-up van audio stijliconen werd tijdens de IFA 2013 onthuld. Amac kreeg een week van tevoren alvast een voorproefje! Harman/Kardon staat bekend om het strakke design en weet met de nieuwe line-up net weer een stapje verder te gaan. De nieuwste speakers heten Aura en Onyx- elk leveren ze prestaties die in harmonie zijn met de prachtige designs. Een perfecte balans tussen subliem geluid en strak design. Binnenkort verkrijgbaar bij Amac!


HK Aura
Harman Kardon Aura

Harman Kardon Aura

Het bewezen succes van de Soundsticks, een samenwerking van Harman Kardon en Apple, vormt de basis voor de indrukwekkende Harman Kardon Aura speaker. Het vernieuwde design is een lust voor het oog! De prachtige Aura luidspreker levert een 360 graden kamer vullend geluid met diepe baslijnen. Met intuïtieve touch bediening werkt Aura uiterst vloeiend en dankzij Airplay geniet je van eenvoudige audio streaming vanaf al je Apple apparaten. Geen gedoe met kabels meer! Installeer de Harman Kardon app en bedien de Aura speaker direct vanaf je mobiele apparaten.
 

HK Onyx
Harman Kardon Onyx

De Harman Kardon Onyx heeft een zeer opvallend ontwerp dankzij zijn ronde vorm en RVS draaghendel. Een robuust ontwerp dat goed bij het geluid van deze speaker past: er komt namelijk een verdraaid lekkere bas uit dit toestel naar voren. Onyx is een draadloze speaker met een absoluut schitterend audiogeluid, via Bluetooth speelt hij al je audio af.

Büşra
maandag 9 september 2013
Door Büşra