Terug naar overzicht

Gezondheid-app: Accessoires om meer uit jezelf te halen

21
dinsdag 24 oktober 2017
Door 21
Altijd op de hoogte zijn van jouw gezondheid, voor sommige mensen is dit erg belangrijk. In ons vorige blog bespraken we wat de Gezondheid-app is. Zo is het mogelijk om van meerdere accessoires informatie te verkrijgen die in een handig overzicht verschijnen in de Gezondheid-app. We lichten een paar handige accessoires voor je uit!

Met Apple Watch meet je nauwkeurig jouw hartslag, weet je precies hoelang je actief bewogen hebt en meet je hoogtes uit met de ingebouwde hoogtemeter

iHealth weegschaal

De iHealth Core weegschaal biedt je niet alleen inzage in jouw gewicht, maar geeft je bijna een full-body scan. Koppel de weegschaal draadloos aan jouw iOS-apparaat, en alle gegevens zullen automatisch synchroniseren naar jouw Gezondheid-app. De weegschaal meet niet alleen jouw gewicht, maar ook je BMI, bot- en spiermassa, vetpercentage, vetvrije massa en vochtgehalte. Al deze gegevens worden doorgegeven aan de Gezondheid-app, waar je in een handige grafiek de gemeten gegevens ziet. Zo weet je direct of je vooruitgang hebt geboekt!

Bekijk de iHealth weegschaal

iHealth Core

iHealth bloeddrukmeter

Naast gewicht kan bloeddruk ook belangrijk zijn. Bij de bloeddrukmeter wordt een band geleverd, die je om je arm kan doen. De gegevens lees je direct af in de Gezondheid-app. Het mooie van de bloeddrukmeter is dat hij samenwerkt met waarden van de Wereldgezondheidsorganisatie. Zo worden na het meten van de bloeddruk de waarden in het digitale display weergeven met een kleur: groen, oranje of rood. Deze kleuren zijn gerangschikt van goede bloeddruk tot slechte bloeddruk. Met de bloeddrukmeter bouw jij als het ware jouw eigen dossier op. Deze kun je laten aflezen door een arts bij een bezoek, zodat de arts kan anticiperen op eventuele problemen of oplossingen.

Bekijk de iHealth bloeddrukmeter

iHealth bloeddrukmeter

iHealth bloedglucosemeter

Diabetespatiënten hebben iedere dag meerdere malen te maken met het meten van hun bloedsuiker. Met de iHealth bloedglucosemeter is het mogelijk om de gegevens die uit het bloedprikken komen, op te slaan in de Gezondheid-app. Zo heb je een periodiek overzicht in grafieken van je bloedsuiker altijd op zak.

Bekijk de iHealth bloedglucosemeter

Apple Watch

Wat betreft jouw bewegingsactiviteiten, is Apple Watch hét accessoire. Met Apple Watch meet je nauwkeurig jouw hartslag, weet je precies hoelang je actief bewogen hebt en meet je hoogtes uit met de ingebouwde hoogtemeter. Ook zwemmen met Apple Watch is geen probleem, zo beweeg jij je door iedere situatie. Al deze gegevens worden teruggekoppeld naar de Gezondheid-app en zijn terug te zien in een handig overzicht.

Bekijk de Apple Watch

Apple Watch

Met deze accessoires voor de Gezondheid-app ben je altijd en overal op de hoogte van jezelf. Wil je meer weten over deze accessoires? Bekijk al onze gezondheidsaccessoires hier:

Bekijk alle gezondheidsproducten

21
dinsdag 24 oktober 2017
Door 21