Terug naar overzicht

Geniet zorgeloos van jouw wintersport met Belkin!

Büşra
maandag 12 februari 2018
Door Büşra

Belkin Wintersale

Voor veel mensen is de favoriete periode van het jaar weer aangebroken: wintersport! Je verheugt je er al weken op en pakt vlak voor de reis jouw spullen bij elkaar - waaronder natuurlijk je ski- of snowboarduitrusting - en stapt de auto, het vliegtuig of de bus in. Om jouw wintersport zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, heeft Belkin een aantal accessoires klaargezet die niet alleen handig zijn, maar ook super makkelijk met jou op wintersport meegaan.

Voor onderweg

Het vervoersmiddel dat jij kiest om naar jouw favoriete sneeuwbestemming te gaan verschilt: de een pakt de auto, de ander gaat met de bus, of je stapt in het vliegtuig. Ondanks de verschillende vervoersmiddelen is één ding zeker: soms kan zo’n reis best lang duren. Binnen Europa kun jij je tegenwoordig prima vermaken met je databundel. Is je batterij na uren lang Netflixen leeg in de auto? Met een van de Belkin autoladers of de Belkin Valet Charger Power Pack ben je binnen een korte tijd weer voorzien van een volle batterij. Ben je met z’n vieren? Dan is de Belkin Road Rockstar Charger 4 port ideaal voor jullie. Zo kunnen niet alleen de bestuurder en de bijrijder tegelijkertijd hun apparaat opladen, maar ook de twee passagiers op de achterbank.

Omdat je jouw 4G-bundel sinds afgelopen zomer ook over de grens kunt gebruiken, kun je gebruik maken van de navigatie op jouw telefoon.

Als je een auto moet besturen naar de ski- of snowboardbestemming maak je waarschijnlijk gebruik van navigatie. Omdat je jouw 4G-bundel sinds afgelopen zomer ook over de grens kunt gebruiken, kun je gebruik maken van de navigatie op jouw telefoon. Plaats jouw iPhone veilig in je auto met de Belkin Car Universal Mount. Deze plak je eenvoudig op het dashboard of bevestig je aan de voorruit, om er vervolgens jouw iPhone (Plus) in te bevestigen. Zo houd jij je ogen op de weg!

Belkin Wintersale

Ideaal voor op de piste

Als je eindelijk op de piste staat in het felle zonlicht, kan jouw wintersport beginnen. Spring op je ski’s of snowboard en sjees de piste af. Voor je weer aan een nieuwe ronde begint, check je nog één keer hoe hoog jullie na de vorige afgelegde afstand zitten met de hoogtemeter op jouw Apple Watch. Eenmaal aangekomen bij de lunch zie je dat jouw iPhone of Apple Watch wel wat extra batterij kan gebruiken. Je moet immers ook nog lekker genieten van een schnitzel en even de après-ski in vanavond. De Belkin Valet Charger Power Pack past gemakkelijk in de zak van jouw ski-jas en is een powerbank voor zowel jouw iPhone als Apple Watch. Leg Apple Watch op het daarvoor bestemde oplaadgedeelte en verbind iPhone met een Lightning-kabel aan de powerbank. Zo zijn twee apparaten direct voorzien van extra batterij, zonder dat je moeilijk hoeft te doen met meerdere kabels. Scheelt jou ook weer met inpakken!

Voor naast het bed in de chalet

Als er weer een lange dag wintersporten op zit en je uitgeteld jullie chalet binnenstapt, is er niets beters dan lekker in bed kruipen. Voordat je gaat slapen is het wel belangrijk dat alle apparaten weer opgeladen zijn. Zo blijf je ook de volgende dag in contact met jouw reisgenoten en maak je weer dezelfde mooie video’s en foto’s als de andere dagen.

Als jij iPhone 8 (Plus) of iPhone X hebt, is het ook mogelijk om draadloos op te laden. Een Qi-lader van Belkin is daar ideaal voor.

Als je met een groot gezelschap bent, is de Belkin Family Rockstar Multiport Lader een echte toevoeging voor jullie chalet. Deze Rockstar is voorzien van vier USB-poorten en neemt slechts één stopcontact in beslag. Zo kunnen er vier apparaten tegelijkertijd opgeladen worden. Mocht je toch jouw apparaat graag naast jouw bed opladen, dan is de Belkin Boost-Up Lader met Lightning-kabel wat voor je. Laad zo jouw iPad of iPhone snel op, ook handig wanneer je tussen het skiën of snowboarden door even thuis bent!

Belkin wintersport

Als jij iPhone 8 (Plus) of iPhone X hebt, is het ook mogelijk om draadloos op te laden. Een Qi-lader van Belkin is daar ideaal voor. Leg voor je gaat slapen de telefoon op de Qi-lader en iPhone zal direct beginnen met opladen. Zo hoef je niet meer te zoeken naar de oplaadkabel en pak je iPhone de volgende ochtend zonder enige moeite op. De Belkin Qi-laders zijn tot nu toe de enige gecertificeerde draadloze opladers voor iPhone op de markt en zullen daardoor jouw iPhone zowel veilig als snel opladen!

Met de accessoires van Belkin weet jij zeker dat je wintersport efficiënt en met een volle batterij doorkomt. Zo kan jij genieten van de sneeuwpret, de zon en een lekkere schnapps zonder je zorgen te maken om jouw apparaten. Tijdens de Belkin Wintersale neem jij veel van deze Belkin accessoires met korting mee op wintersport. Veel plezier op wintersport!

Niets missen van onze beste deals?

Büşra
maandag 12 februari 2018
Door Büşra