Terug naar overzicht

iPhone Xr levertijd en voorraad bij Amac

Patrick
vrijdag 19 oktober 2018
Door Patrick
iPhone Xr

In dit blog houden we je op de hoogte van de verwachte levertijden en voorraad van iPhone Xr. Deze informatie is altijd onder voorbehoud. Het onderstaande overzicht wordt regelmatig geactualiseerd, dus houd deze pagina goed in de gaten!

Laatste nieuws iPhone Xr levertijd

Op het 64GB - PRODUCT(RED) model na zijn alle bestellingen inmiddels geleverd. Zie de productpagina's voor de actuele levertijd. We krijgen regelmatig nieuwe voorraad binnen van het 64GB - PRODUCT(RED) model. Openstaande bestellingen voor dit model worden op volgorde van besteldatum geleverd. De exacte levertijd is momenteel niet bekend. Zodra wij meer informatie hebben zullen we dit delen via dit blog.

iPhone Xr levertijden bij Amac

Alle informatie over de levertijden van iPhone Xr die wij binnenkrijgen, blijven wij via dit blog met je delen. Deze informatie is gebaseerd op verwachte leveringen en is daarom altijd onder voorbehoud.

iPhone Xr bestellen bij Amac

Amac levert alle bestellingen op volgorde uit. Hoe eerder je bestelt, hoe eerder jij jouw iPhone Xr zonder abonnement in huis hebt. Wanneer je via een Amac Store je bestelling geplaatst hebt met een aanbetaling, dan wordt deze bij binnenkomst maximaal 48 uur voor je gereserveerd. Dit is niet van toepassing voor volledig betaalde weborders (thuisbezorgen of afhalen).

Tip voor jouw nieuwe iPhone Xr!

Benieuwd naar hoe de nieuwe iPhone Xr eruitzien? Kom Apple iPhone Xr dan bewonderen in één van onze Amac Stores. Wil jij zeker zijn van een nieuwe iPhone Xr met 2 jaar consumentengarantie? Bestel deze dan op amac.nl of reserveer ‘m in één van onze 50 Amac stores. Hier vind je gelijk ook de iPhone Xr prijzen en iPhone Xr kleuren.

Bekijk alle iPhone Xr modellen

Patrick
vrijdag 19 oktober 2018
Door Patrick