Terug naar overzicht

Reparaties van iPhones met onofficiële batterijen of schermen

Büşra
donderdag 21 maart 2019
Door Büşra
Ja hoor! Per ongeluk jouw iPhone laten vallen en moet je nou eens kijken: een flinke barst in het scherm. Het overkomt ons allemaal wel een keer. Dus wat ga je ermee doen? Laten repareren of toch maar een nieuwe halen? Een lastige keuze. In dit blog vertellen we je over het repareren van iPhones en wat wij voor jou kunnen betekenen!

Als je jouw iPhone nog geen eens twee jaar oud is, dan is een nieuwe kopen misschien niet de beste optie. Laten repareren dan maar. Hé, laat er nou toevallig een reparatiewinkeltje bij jou om de hoek zitten! Je stapt meteen naar binnen, legt jouw kapotte iPhone op de toonbank en voor je het weet sta je weer buiten met een gloednieuw beeldscherm in jouw iPhone. “Dat hebben ze toch even snel gefixt!”, denk je nog bij jezelf. De pret is echter snel voorbij, want het nieuwe iPhone-scherm blijkt achteraf toch een paar problemen met zich mee te brengen. Zo doet Touch ID het opeens niet meer en de kleuren lijken ook een stuk fletser te zijn dan wat je gewend was met het originele scherm. Supervervelend natuurlijk! Wanneer je eerdergenoemde problemen met een nieuw iPhone-scherm ervaart dan betekent dat meestal maar één ding: jouw iPhone is gerepareerd met een onofficieel iPhone-scherm.

Soms kom je er goed van af, maar soms kan een onofficieel onderdeel voor problemen zorgen waardoor je nog veel verder van huis bent. Sterker nog, je iPhone kan er zelfs door kapot gaan! Zo kan een onofficiële iPhone-batterij door een onjuiste stroomtoevoer de overige hardware in jouw iPhone ernstig beschadigen. Achteraf was je in relatieve zin nog goedkoper uit geweest als je meteen voor een nieuwe iPhone was gegaan …

"Amac is namelijk een Apple Authorised Service Provider, wat dus inhoudt dat wij een door Apple erkende reparatieafdeling hebben. "

iPhone repareren bij Amac

Als je jouw iPhone wilt laten repareren dan helpen we je bij Amac je graag verder. Amac is namelijk een Apple Authorised Service Provider, wat dus inhoudt dat wij een door Apple erkende reparatieafdeling hebben. Dat betekent dat wij jouw iPhone – of welk Apple-product dan ook – repareren met officiële Apple-onderdelen. Naast een iPhone-schermreparatie kun je dus ook bij ons terecht wanneer je andere problemen hebt met jouw iPhone. Daarbij gebruiken wij van Apple afkomstige diagnostische hulpmiddelen, zodat we sneller en efficiënter de problemen kunnen opsporen die jij ervaart met jouw Apple-product.

iPhone repareren met onofficiële batterijen of schermen

Maar wat nou als jouw iPhone is gerepareerd met een onofficieel onderdeel? Ook in dat geval kunnen wij je verder helpen. Vanaf 1 maart 2019 is het namelijk ook mogelijk om jouw iPhone, waar een niet officieel scherm of batterij in is geplaatst, bij Amac in te leveren voor reparatie. Wij bieden je dan de optie om het onofficiële onderdeel te vervangen door een officiële van Apple. Deze heeft bovendien ook nog eens garantie. Dit biedt jou de zekerheid en de ervaring die je mag verwachten van een Apple-product!

Dus moet het scherm of de batterij van jouw iPhone vervangen worden? Of heb je een onofficieel iPhone-scherm of -batterij en vertrouw je het niet helemaal? Als Apple Authorised Service Provider helpen we je graag verder.

Büşra
donderdag 21 maart 2019
Door Büşra