Terug naar overzicht

Uitgelicht: Philips Hue

Patrick
maandag 13 januari 2014
Door Patrick


Philips Hue doet meer met licht

Philips Hue

Met Philips Hue lampen verandert iedere ruimte in een handomdraai van kleur en sfeer. Regel je verlichting met de Hue app op iPhone of iPad en pas met enkele vingertikken de kleuren en intensiteit van je lampen aan. Je kunt kiezen uit het gehele kleurenspectrum! 

Kies één van de voorgeprogrammeerde lichtstanden of creëer je eigen sfeer. Zo kun je je favoriete foto selecteren en de kleuren hiervan toewijzen aan één of meerdere Hue lampen. Je kunt je eigen licht-scenario's opslaan of delen met de Hue-community. Laat de verschillende lampjes samen de perfecte sfeer in je kamer brengen.

Het zonnetje in huis

's Morgens opstaan wordt makkelijker met een Hue lamp naast je bed. Stel een timer in om ‘s ochtends bij een opkomend licht wakker te worden, terwijl het in andere kamers donker blijft. Zo ontwaak je zelfs in januari bij het warme gele licht van een zonsopkomst.

Ook wanneer je niet thuis bent, kan je de Hue lampen blijven bedienen. Ga je op vakantie en wil je het huis bewoond laten lijken? Dat regel je eenvoudig met de licht-timer van Hue. Het aan- en uitzetten van je lampen kan natuurlijk ook handmatig vanaf je vakantieadres, verras de thuisblijvers eens met een onverwachte lichtshow.

Philips Hue
Koppeling Ambilight TV met Philips Hue

Heb je ook een Philips Ambilight TV? Met een Ambilight TV en de Philips Hue collectie beleef je tv kijken op een hele nieuwe manier. Door de tv (model van 2011 of later) te koppelen kun je de Ambilight-technologie ook gebruiken op je Hue lampen.

Je persoonlijke Hue-verzameling

Met het Philips Hue Starter Pack kun je direct volledig van Hue genieten. Het startpakket bestaat uit drie lampjes met normale fitting (E27) of spotjes (GU10) en een Hue Bridge voor het aansluiten op je draadloze netwerk. Meer licht nodig dan de 3 lampjes/spotjes uit het Starter Pack? Geef je kamer net die finishing touch die nog ontbrak! Met een extra lamp of één van de andere Hue producten breid je je persoonlijke Hue set eenvoudig uit tot een collectie die geheel is toegespitst op jouw interieur!

Philips Hue
Philips Friends of Hue Lightstrip

Wat je nog meer moet weten

De eerste stap is het verbinden van de Hue Bridge (onderdeel van het Hue Starter Pack) met je router. Deze doet dienst als basisstation en kan via je iPhone of iPad worden ingesteld. Losse lampjes wijs je via de Hue-app eenvoudig toe aan je netwerk.

Hue lampen maken gebruik van LED-technologie. Hierdoor zijn ze niet alleen energiezuinig, maar hebben ze ook een zeer lange levensduur.

De Hue-app is gratis te downloaden uit de App Store en is geschikt voor iPhone, iPad en iPod touch (minimaal iOS 6).  

 
Patrick
maandag 13 januari 2014
Door Patrick