Terug naar overzicht

Het lichtpuntje voor ieder dagdeel: Phillips Hue

21
dinsdag 15 januari 2019
Door 21

Het kan de sfeer op gang brengen, emotie uitspreken of gewoonweg een functionele taak hebben. Verlichting is inmiddels iets heel gewoons, maar het kan ook heel speciaal zijn. Met Phillips Hue-verlichting tover jij jouw huis om tot een slimme woning en geniet je van bijpassend licht voor iedere situatie.
Philips Hue

Een goed begin van je ochtend

Je dag begint met het meest verschrikkelijke geluid dat je kent: de wekker. Na vier keer snoozen en je bijna verslapen, stap je volledig slaapdronken uit bed om een douche te nemen. Phillips Hue maakt jouw ochtenden een beetje verdraagzamer dankzij de wake-up-functie. Gebruik hier bijvoorbeeld de White Ambiance Starterkit E27 voor of de White Starterkit E27. Schakel na de installatie van de lampen in de slaapkamer de wake-up-functie in zodat de lampen in combinatie met jouw wekker ’s ochtends langzaam aan zullen gaan. Dat is net even wat lekkerder wakker worden!

"Met Phillips Hue heb jij altijd de controle over jouw verlichting, waar je ook bent"

Altijd in controle, op werk of de andere kant van de wereld

Philips Hue App

Net aangekomen op werk bedenk je dat je het licht in de hal bent vergeten uit te doen bij het weggaan. Zonde van de energie! Normaliter zou je moeten wachten tot er weer iemand thuis komt om het licht uit te doen, maar met Phillips Hue heb jij altijd de controle over jouw verlichting, waar je ook bent. Open simpelweg de Hue- of Woning-app op jouw telefoon en schakel de lampen die nog aan staan uit.

Wil je juist lampen op afstand aanzetten omdat je op een tropisch eiland zit en je bang bent dat er ’s avonds misschien wordt ingebroken in huis? Stel dan voordat je weggaat in de app een speciale routine in voor de avond. Bedien via de Hue-app vanaf de andere kant van de wereld jouw lampen, zodat je alle inbrekers buiten voor de gek houdt.

"Verwarm jouw huis met de mooiste kleuren, zodat je het gevoel hebt alsof je onder de avondzon op een tropisch eiland zit"

Philips Hue

Sfeervolle avonden

Typerend voor deze periode van het jaar is dat je opstaat als het donker is en van werk weggaat zodra het schemert of al donker is. Gepaard met de kou kan dit soms zorgen voor een somber gevoel, zeker wanneer je na een lange dag thuiskomt in een donker huis. Met de Phillips Hue White and Color Ambiance Starterkits breng jij net een beetje extra sfeer in huis aan de hand van de mooiste kleuren, zodat je het gevoel hebt alsof je onder de avondzon op een tropisch eiland zit. Doe dit met de vooringestelde scenes of kies een foto uit jouw filmrol met mooie kleuren om dit opnieuw te beleven in jouw huis.

Heb je net het eten op tafel gezet of ben je nog jouw sterrengerecht aan het bereiden? Vraag dan eens aan Siri om kaarslicht na te bootsen voor wat extra sfeer tijdens het avondeten. Zo creëer je de gezelligheid van een knus restaurant, maar dan gewoon in je eigen huis!

"Vraag Siri om feestverlichting aan te zetten op een feestje, zo is de toon direct gezet."

Een echte partystarter voor het weekend

Vrijdagavond: eindelijk tijd voor het weekend! Komt er een groep vrienden over de vloer, heb jij je schoonouders uitgenodigd voor een etentje óf staat je verjaardag gepland? Vraag Siri om feestverlichting aan te zetten of laat de lampen van kleur veranderen op de beat van de muziek, zo is de toon direct gezet. Phillips Hue is jouw persoonlijke partystarter.

Philips Hue

 

Met Phillips Hue wordt jouw woning een slimme woning.

Nieuwsgierig geworden naar Phillips Hue? Bestel nu bij Amac een van onze Philips Hue lampen. Deze wordt gratis thuisbezorgd of is gratis af te halen bij een Amac Store bij jou in de buurt.

Bekijk Philips Hue producten


Niets missen van onze beste deals?

21
dinsdag 15 januari 2019
Door 21