Terug naar overzicht

Onze 3 favoriete audioproducten voor Mac, iPhone en iPad

iMember
donderdag 15 november 2018
Door iMember
Mag je tijdens het koken graag naar een tv-serie of film kijken en wil je de ultieme beleving met vol stereogeluid en diepe bas? Of zit de kabel van jouw hoofdtelefoon constant in de knoop en vind je het tijd worden voor een draadloze? Lees dan snel verder, want in dit blog zetten wij drie van onze favoriete audioproducten eens flink in de schijnwerpers!
Favoriete audioproducten

Bose SoundLink Micro

De Bose SoundLink Micro is een compacte, waterdichte bluetoothspeaker die je overal mee naartoe neemt: de tuin, het park, het strand, je kunt het zo gek niet noemen. Met de stevige bevestigingsclip aan de achterzijde kun je hem ook nog eens aan je jas hangen. Ideaal voor wanneer je wandelt of fietst met vrienden of vriendinnen en samen naar dezelfde muziek wilt luisteren. En als je het echt bont wilt maken dan bevestig je hem vast aan je rugtas tijdens het mountainbiken of een wintersportvakantie. Naast waterdichtheid* kan hij dankzij zijn stevige, siliconen behuizing ook nog eens tegen een stootje of valpartij.

Op het eerste gezicht ziet de SoundLink Micro eruit als een bescheiden bluetoothspeaker, maar zodra je muziek ermee afspeelt dan weet je niet wat je meemaakt. Elk klein detail en onderdeel van de SoundLink Micro is namelijk bewust over nagedacht, waardoor hij het beste geluid produceert in zijn klasse. Daarnaast heeft hij een accu waarmee je zes uur lang grenzeloos kunt genieten van jouw favoriete nummers. Wil je dat de muziek uit jouw iPhone, iPad of iPod nóg meer tot leven komt? Dan kun je jouw SoundLink Micro en die van een vriend of vriendin aan elkaar koppelen voor extra luisterplezier.

* Bose SoundLink Micro is waterdicht en voldoet aan bestendigheidsnorm IPX7.

De Bose Soundlink Micro is bij Amac verkrijgbaar in zwart, oranje en blauw.

Bang & Olufsen BeoPlay H9

Bang & Olufsen BeoPlay H9

Is jouw oude, bedrade hoofdtelefoon aan vervanging toe? Dan moet je zeker eens naar de B&O BeoPlay H9 kijken. Deze draadloze hoofdtelefoon staat garant voor fantastisch geluid en maakt daarnaast gebruik van actieve ruisonderdrukking. Het laatstgenoemde zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid van bijvoorbeeld een druk stadscentrum, rumoerige kantoorruimte of faculteit wordt onderdrukt. Ideaal als je even aan de drukte wilt ontsnappen of gefocust wilt werken. Ook heeft hij een drukgevoelig paneel op de rechteroorschelp zitten. Met een zacht tapje of swipe kun je onder andere het volume regelen, het volgende nummer opzetten, de muziek pauzeren of de geluidsonderdrukking (de)activeren. Voor bovenstaande handelingen hoef je dus niet meer iedere keer jouw iPhone erbij te pakken!

Bij de BeoPlay H9 is trouwens niet alleen veel aandacht gestoken in de beste audiotechnieken en andere innovatieve snufjes zoals ruisonderdrukking. Qua uiterlijk mag hij er namelijk ook best wezen (en eerlijk gezegd hadden we ook niks anders van B&O verwacht ;-)). Het ontwerp is daarbij strak, hypermodern en bovenal functioneel. Zo zijn de oorschelpen voorzien van zacht leren kussens met memory foam, waardoor de hoofdtelefoon zacht aanvoelt en comfortabel op jouw hoofd rust. En met een batterijduur van maar liefst 14 uur kun je met gemak een hele werk- of studiedag ertegenaan.

De B&O BeoPlay H9 draadloze over-earhoofdtelefoon is bij Amac verkrijgbaar in beige en zwart.

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless

Op het gebied van home audio is de Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless al jarenlang een publieksfavoriet en een echte blikvanger in onze stores. De Zeppelin valt vanwege het aparte design meteen op, maar alle ogen zullen pas écht op de speaker zijn gericht wanneer je muziek erop afspeelt. Hij is namelijk voorzien van twee 25 mm double dome-tweeters voor de hoge tonen, twee 90 mm speakers voor de middentonen en een krachtige, 150 mm subwoofer. Daarbij staat de Zeppelin dus garant voor loepzuivere melodieën, warme middentonen en superdiepe basgeluiden.

Naast de verbluffende audioprestaties is het ook niet onbelangrijk om te vermelden dat de Zeppelin volledig draadloos is. Zo kun je via bluetooth, wifi, AirPlay óf Spotify Connect eenvoudig jouw iPhone, iPad, iPod of Mac erop aansluiten. Mocht je overigens een ander apparaat willen gebruiken dat geen van de eerdergenoemde aansluitmogelijkheden heeft, dan kun je deze ook erop aansluiten via een mini-jackkabel. Ook kun je hem in verbinding brengen met streamingdiensten als Spotify, Apple Music en Soundcloud. Sterker nog, hij decodeert zelfs audiostreams die de algehele geluidskwaliteit verbetert. Kortom, als je met de Zeppelin een film of serie kijkt of tijdens het sporten je favoriete work-out-playlist opzet, dan weet je dat er een Bowers & Wilkins-product aan het werk is.

De Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless is bij Amac verkrijgbaar in zwart en wit.

Dus welke van de drie zie jij wel zitten? Ga je voor de compacte SoundLink Micro, de draadloze BeoPlay H9 óf zie je de Zeppelin Wireless wel zitten? Als je nog niet helemaal bent overtuigd en wilt weten hoe deze audioproducten in het echt klinken, kom dan gerust eens langs in een van onze 46 Amac Stores. Uiteraard hebben we nog veel meer audioproducten voor jouw iPhone, iPad of Mac in ons assortiment. In onze webshop vind je een compleet aanbod van audioaccessoires!

Niets missen van onze beste deals?

iMember
donderdag 15 november 2018
Door iMember