Terug naar overzicht

iDays: de vakantie kan beginnen!

Selina
dinsdag 24 mei 2016
Door Selina

iDays 2016

Nog tot en met zaterdag 28 mei staat Amac helemaal in het teken van de iDays! 7 dagen lang profiteer je van diverse kortingen op Apple én accessoires in onze 22 Stores en onze webshop. De lekkere deals die we voor je geselecteerd hebben deze iDays staan wat ons betreft garant voor een onbezorgde vakantie. Dus kom nu langs bij Amac en jouw vakantie kan daarna gewoon beginnen!

Ontspannen op weg

Je kent het wel: de reis richting de vakantiebestemming kan wel eens zorgen voor de nodige stress en ongemakken. Zijn de kinderen bijvoorbeeld op de achterbank aan het jengelen? Bevestig de Vogel’s Ringo Car Pack aan de voorstoel en ze zijn uren zoet met het kijken van filmpjes of het spelen van games. Het bevestigen van de iPad-houder kan geheel zonder gereedschap, dus dat scheelt ook weer een hoop gedoe. En wil je je kostbare databundel in het buitenland niet verbruiken aan YouTube of Netflix, zet al je films dan op de SanDisk Connect Wireless Stick.

Deze USB-stick met ingebouwde batterij verbind je via Wi-Fi met je iPhone, iPad of Mac en streamt alle media naar het apparaat.

Moeten we er hier al af?

Stuurt je bijrijder je weer eens de verkeerde kant op? Met alle goede bedoelingen, wil je toch maar een ding: zo snel mogelijk op de eindbestemming aankomen. Gelukkig heeft je iPhone een geweldige routeplanner ingebouwd en kun je met de Belkin Car Vent Mount je iPhone op het ventilatierooster van de auto klikken. Zo, dat scheelt weer de nodige discussies over de juiste afslag. En met de Belkin 3.4A Car Charger zorg je er onderweg meteen voor dat al je devices opgeladen blijven.

iDays 2016

Voor de lange reis

Voor degene die graag met de trein, boot of het vliegtuig reizen hebben we tijdens de iDays de Xtorm Power Bank Air in de aanbieding. Deze draagbare accu kan tot 3 keer je iPhone of tot 2 keer je iPad opladen en is zelf weer vol binnen 3 uurtjes. En wil je onderweg veel bestanden meenemen – films bijvoorbeeld – of maak je graag een goede back-up van de foto’s die je tijdens je reis gemaakt hebt? Dan raden wij de Freecom Mobile Drive met 500GB opslag aan. Of kijk eens bij de producten van LaCie, tijdens de iDays ontvang je daarop maar liefst 20% korting! Voor het snelle opslagwerk onderweg is er de SanDisk Cruzer USB 3.0 Stick. Wil je je even volledig afsluiten van alle drukte tijdens je reis, de JBL Everest Elite is een draadloze koptelefoon met actieve ruisonderdrukking. Geen last van storende geluiden, alleen maar genieten van je eigen muziek.

iDays 2016

Onderweg toch werken?

Helaas, het is soms niet anders: je baas verwacht toch nog een antwoord op een bepaalde e-mail of een update van die ene presentatie. Onderweg zou je dat prima even kunnen doen natuurlijk! Op de MacBook 12 inch bijvoorbeeld. Superdraagbaar, supersnel en supermooi om te zien.

Tijdens de iDays krijg je bij élke Mac een Giftcard van maar liefst € 130,-!

Aangekomen op bestemming? Lees snel verder.

Bekijk alle aanbiedingenBlog: bestemming bereikt!

Selina
dinsdag 24 mei 2016
Door Selina