Terug naar overzicht

Amac TV – Bowers & Wilkins Hoofdtelefoons

iMember
vrijdag 23 oktober 2015
Door iMember

Bowers & Wilkins: voor de perfecte geluidskwaliteit
Bowers & Wilkins heeft bijna 50 jaar ervaring in audio-engineering. Zij maken 's werelds meest geavanceerde home cinema en Hi-Fi luidsprekers, die onder andere worden gebruikt in de wereldberoemde Abbey Road Studios. Deze ervaring in geluidsreproductie is terug vinden in alle producten van Bowers & Wilkins; van de P7, P5 en P3 hoofdtelefoons tot aan streaming audio en wireless music systems als de Zeppelin Air en A7.

Koptelefoons door Bowers & Wilkins
Door je headphone kun je genieten van het perfecte Bowers & Wilkins geluid. Of je nu luistert met het topmodel de P7 koptelefoon, de populaire P5 of met de lichte en compacte P3, met alle hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins beleef je de muziek. 

Met een stijlvol design, fraaie kleuren en luxe materialen zien deze hoofdtelefoons er prachtig uit. Ook in je eentje luister je nu naar muziek op topkwaliteit.

Ben je enthousiast geworden over de koptelefoons van Bowers & Wilkins? Loop dan even een van onze Stores binnen waar je alle modellen uitgebreid kan testen of bestel ze direct op onze webshop.

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste producten van Amac? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal en mis geen enkele Amac TV aflevering.

iMember
vrijdag 23 oktober 2015
Door iMember