Terug naar overzicht

Amac TV – Native Union kabels

Büşra
vrijdag 26 juni 2015
Door Büşra

Oplaadkabels. Je hebt ze nooit bij je als je ze nodig hebt. Ze verdwijnen achter nachtkastjes en hebben altijd een stroompunt nodig. Native Union heeft drie oplaadkabels ontwikkeld die deze problemen oplossen. Mesbah legt, in de Amac TV van deze week, alles uit over de voordelen van de Lightning-kabels van Native Union.

Native Union Jump Cable
Met de Jump Cable van Native Union kom je niet langer voor verrassingen te staan. Kom je net een beetje stroom te kort voor een belangrijk telefoontje of wil je nog net de laatste bladzijnen van een eBook lezen in de trein? De Jump Cable heeft een ingebouwde accu, die gelijktijdig met je iPhone of iPad wordt opgeladen. Hierdoor gaat je apparaat tot 30 procent langer mee.

Native Union Night Cable
Native Union heeft met de Night Cable een oplossing gevonden voor de dagelijkse frustraties tijdens het opladen van je iPhone of iPad. De flexibele kabel is drie meter lang, waardoor je jouw apparaat comfortabel kunt blijven gebruiken. De kabel is voorzien van een verstelbare en verzwaarde knoop. Hierdoor kun je de kabel op vlakke ondergronden plaatsen, zonder dat deze eraf glijdt.

Native Union Key Cable
Heb je onderweg regelmatig een oplaadkabel nodig, maar vergeet je deze vaak mee te nemen? Deze stijlvolle Key Cable oplaadkabel kun je eenvoudig bevestigen aan jouw sleutelbos, waardoor je hem altijd bij je draagt.

 

 

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste producten van Amac? Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal en mis geen enkele Amac TV aflevering.

Büşra
vrijdag 26 juni 2015
Door Büşra