Terug naar overzicht

Amac neemt 24 iCentre winkels en Apple Repair Center over

iMember
donderdag 30 maart 2017
Door iMember

Rebound Holdings B.V. en A-Mac B.V. (Amac) hebben overeenstemming bereikt inzake de overname van Apple Premium Reseller iCentre alsmede het Apple Repair Center van Rebound Services B.V. in Almere.

De overname betreft alle 24 iCentre winkels, de webstore, het Apple Authorised Repair Center alsmede de bijbehorende Central Support Organisatie. De iCentre winkels zijn voornamelijk gevestigd in de noordelijke helft van Nederland. Amac is actief in het midden en het zuiden van Nederland. De locaties zijn volledig complementair aan elkaar.

Het samengaan van de 2 grootste Apple Premium Resellers in Nederland is een logische stap gezien de grote overeenkomsten van beide organisaties. Het leidt tot grotere efficiency en klanten kunnen in de toekomst nog beter worden bediend. Amac en iCentre werkten op diverse terreinen reeds samen zoals het gezamenlijk ontwikkelde iMember concept en de jaarlijkse iDays.

Alle iCentre en Amac winkels blijven open en de werkgelegenheid blijft behouden.

Amac eigenaar en CEO Ed Bindels: “Dit is een zeer belangrijke stap voor Amac. Het is het sluitstuk in onze omni-channel strategie waarbij klanten binnenkort in heel Nederland ook in fysieke winkels bij ons terecht kunnen. De bestaande vestigingen spelen nu al een belangrijke rol voor online georiënteerde consumenten, studenten, onderwijs- en zorginstellingen en ook zakelijke klanten."


Over iCentre
iCentre is een onafhankelijke Apple Premium Reseller met 24 vestigingen in Nederland, en heeft ook webwinkel iCentre.nl. Bij iCentre kun je terecht voor alle Apple producten incl. services, reparaties, verzekeringen en abonnementen van de telecom netwerken. Sinds 2015 was iCentre onderdeel van Rebound Holdings B.V., gevestigd in Breukelen.

Over Amac
A-Mac B.V. opende haar eerste winkel in april 2005. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een omni-channel onderneming met 23 fysieke Apple Premium Reseller stores, een zakelijke, zorg en onderwijs divisie, is Apple Service Provider, biedt professionele diensten en heeft meerdere succesvolle websites. Het hoofdkantoor van Amac is gevestigd in Utrecht.

Om klanten in het hele land nog beter van dienst te zijn, worden alle iCentre-winkels overgenomen door Amac.

iMember
donderdag 30 maart 2017
Door iMember