Terug naar overzicht

Achteraf betalen met Klarna

Patrick
vrijdag 28 augustus 2020
Door Patrick

Klarna is een achteraf-betaalmethode. Dat betekent dat je niet direct bij het bestellen betaalt, maar dat je tot wel 14 dagen na verzending van je bestelling kunt betalen. Je betaalt hiervoor geen rente en geen extra kosten.

Let op! In sommige gevallen mag je een product niet meer terugsturen als je ‘m hebt gebruikt. Lees hier alles over het annuleren en terugsturen van je bestelling.

Je kunt je aankoop dus tot 14 dagen later betalen. Dat doe je makkelijk en snel via de Klarna-app. De eerste keer dat je via de Klarna-app achteraf betaalt, moet je je IBAN-nummer invullen. De keren daarop is de betaling binnen een paar seconden afgerond, zonder pasjes of readers.

De uiterste betaaldatum vind je in de betaalinstructies. Ben je te laat? Dan krijg je een eerste herinnering, met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Dit kost niets. De tweede herinnering kost wel geld. Klarna zal € 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen, of € 7,50 voor aankopen onder € 20,-. Heb je dan nog niet betaald? Dan kunnen de kosten oplopen tot 15% van het factuurbedrag, met een minimum van € 40,- en een maximum van € 2.500,-.

Let op! Als je ervoor kiest om met Klarna te betalen, ga je akkoord met de voorwaarden van zowel Amac als Klarna. Die van Amac vind je hier en die van Klarna hier. Lees ze goed door voordat je een aankoop doet!

Patrick
vrijdag 28 augustus 2020
Door Patrick