Terug naar overzicht

Nederlandse primeur AppleCare+ bij Amac

21
dinsdag 15 oktober 2013
Door 21

Nederlandse primeur AppleCare+ bij Amac

Amac kondigt trots aan als eerste Apple Reseller vandaag van start te gaan met de verkoop van AppleCare+. Deze nieuwe Apple service is een verzekering die recht geeft op deskundige ondersteuning per telefoon en waarmee je tot twee jaar lang gedekt bent tegen hardware-reparaties, inclusief – en dat is dus nieuw – maximaal twee schadevoorvallen als gevolg van een ongelukje zoals bijvoorbeeld val- en waterschade. Ook de batterij valt onder de dekking indien je deze tot minder dan 50 procent van de oorspronkelijk opgegeven waarde kunt opladen. 

De reeds bekende variant van het AppleCare Protection Plan voor de iPad en iPod is nu dus uitgebreid met een verzekering tegen ongelukken en incidenten. Het nieuwe pakket is vanaf vandaag officieel verkrijgbaar onder de naam AppleCare+. Bij een incident wordt een bescheiden eigen risico per voorval gerekend, variërend van €29 voor iPod tot €49 voor iPad. Met AppleCare+ voor iPod kun je deskundigen van Apple om hulp vragen als je problemen hebt met je iPod of iPad, iOS, iCloud en de apps van Apple.


Als eerste is Amac technisch nu klaar en het personeel gecertificeerd voor de verkoop van dit product. AppleCare+ is nu beschikbaar in alle 22 Amac Stores, in combinatie met een gelijktijdige aanschaf van een iPad of iPod. 

Amac is daarnaast ook de enige Apple Premium Reseller in Nederland die consumenten standaard 3 jaar garantie geeft bij de aankoop van een Mac, iPad of iPod. Vanaf vandaag kan deze extra service uitgebreid worden met met AppleCare+ voor iPad en iPod, zodat ook een ongeluk volledig gedekt is. 

  

iPad

AppleCare + voor iPad

AppleCare+ voor iPad is een verzekering die recht geeft op deskundige ondersteuning per telefoon en waarmee je tot twee jaar lang gedekt bent tegen hardwarereparaties, inclusief maximaal twee schadevoorvallen als gevolg van een ongelukje, met een eigen risico van € 49 per voorval. 

kies een iPad

 

 

iPodAppleCare + voor iPod

AppleCare+ voor iPod touch/iPod classic is een verzekering die recht geeft op deskundige ondersteuning per telefoon en waarmee je tot twee jaar lang gedekt bent tegen hardwarereparaties, inclusief maximaal twee schadevoorvallen als gevolg van een ongelukje, met een eigen risico van € 29 per voorval.
 

Kies een iPod

 

 

Kijk voor meer informatie over AppleCare+ op www.a-mac.nl of vraag naar de voorwaarden in een Amac Store bij jou in de buurt.

 

21
dinsdag 15 oktober 2013
Door 21