Terug naar overzicht

Belkin stekkerdoos 4-voudig - wit/ grijs

new
Zoom
 • 4 stopcontacten
 • Robuuste 2 meter kabel
 • Spanningsbeveiliging
Levertijd:
Direct afhalen: 44 winkels
€ 19,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.
 • 2 jaar garantie* op Apple.
 • Gemakkelijk bestellen met of zonder account.
 • Flexibele betaalmethoden, betaal zoals jij wilt.
 • Thuiswinkel Waarborg Veilig betalen bij Amac

Betalen in termijnen
Bij Amac is het ook mogelijk om het totaalbedrag in termijnen voldoen. Het kopen op afbetaling regel je in een Amac Store. De medewerkers kunnen je voorzien van meer informatie en de betaling in termijnen voor je aanvragen.

Beveilig je elektronische apparatuur tegen stroomstoten en spanningspieken met de Belkin spanningsbeveiliger met 4 stopcontacten. Sluit de spanningsbeveiliger eenvoudigweg aan op een wandstopcontact en sluit tot wel vier apparaten aan zod... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Amac stores:
 • Direct je product afhalen
 • Je product eerst nog bekijken
 • Laat je uitgebreid informeren
 • Persoonlijk contact met jouw expert
Productinformatie

Belkin stekkerdoos 4-voudig - wit/ grijs

Beveilig uw elektronische apparatuur tegen stroomstoten en spanningspieken met de Belkin spanningsbeveiliger met vier stopcontacten. Sluit de spanningsbeveiliger eenvoudigweg aan op een wandstopcontact en sluit tot wel vier wisselstroomapparaten aan zodat deze tegen spanningspieken, blikseminslag en andere netstroomvervuiling beschermd worden. Deze spanningsbeveiliger heeft een schakelsysteem van hoge kwaliteit en werkt met hoogwaardige absorberende materialen voor het beschermen van elektronische apparaten en gegevens - ideaal voor laptops, desktopcomputers, printers, routers en andere apparaten die u in uw kantoor aan huis gebruikt.

Beveiliging tegen spanningspieken en-fluctuaties

Als u uw elektronische apparaten aansluit op deze spanningsbeveiliger van Belkin worden ze beschermd tegen onverwachte stroomstoten, zoals bij blikseminslag en kortsluiting. De spanningsbeveiliger beschermt uw apparaten bovendien tegen onverwachte spanningsfluctuaties of kleinere spanningspieken en verminderde spanning waardoor uw elektronische apparaten bij herhaalde blootstelling op termijn ook beschadigd of defect kunnen raken.

Spanning-beveiliger tot 525 joule

Deze spanningsbeveiliger biedt beveiliging tot 525 joule en is ontwikkeld voor de bescherming van de elektronische apparatuur in uw kantoor aan huis tegen schadelijke spanningsfluctuaties, spanningspieken en stroomstoten. Royale metaaloxidevaristors (MOV's) absorberen het exces aan elektriciteit en laten deze vrijkomen in warmte. De MOV's hebben bovendien een beschermlaag van glasvezel die brand helpt voorkomen of in de kiem smoort als ze bij een grote spanningspiek zouden ontbranden.

Beveiligde stopcontacten met verzoeken aan/uit schakelaar

De spanningsbeveiliger is gemaakt van kwaliteitsmateriaal en heeft een duurzame en stevige behuizing die de schakelingen beschermt bij stoten en vallen en tegen brand en roest. Met vier beveiligde wisselstroomaansluitingen is deze spanningsbeveiliger de ideale oplossing voor het kantoor aan huis, multi-mediakamers en andere ruimtes waarin meerdere apparaten aangesloten moeten worden. Dankzij de grote verzonken aan/uit-schakelaar zal u nooit per ongeluk de stroomtoevoer onderbreken en is het herstarten van uw apparaten heel eenvoudig. Bovendien zijn de stopcontacten voorzien van schuifdeksels voor de veiligheid van kinderen. De spanningsbeveiliger is tevens voorzien van een lampje dat u waarschuwt als een stopcontact niet goed geaard is.

Robuuste voedingskabel van 2 meter

Aangezien de voedingskabel een lengte van twee meter heeft, kunt u uw apparaten beveiligen zonder dat de spanningsbeveiliger in de weg ligt. De kabel heeft een robuuste vormgeving waardoor hij niet snel beschadigd zal raken en uw apparaten verzekerd zijn van een optimale stroomvoorziening. De spanningsbeveiliger van Belkin biedt drievoudige wisselstroombeveiliging. Dit houdt in dat de fase-, nul- en aardedraden van uw apparaten beschermd worden.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode BSV400VF2M
Merk Belkin
Kleur Wit
Connectors
 • 4 stopcontacten
 • Lengte 2 meter
  Geschikt voor Laptops, desktopcomputers, printers, routers en andere apparaten die een stopcontact nodig hebben.
  In de doos Belkin BSV400 spanningsbeveiliger met 4 stopcontacten en een voedingskabel van 2 meter
  Service & garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


  Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.