Terug naar overzicht

Xinca

Xinca Control
Een intuïtieve iPad app die managers de mogelijkheid biedt om bijvoorbeeld vergeten wachtwoorden te herstellen, apps en documenten naar de iPads van medewerkers te pushen en vergadermomenten te beheren.

Device Administratie
In één centraal overzicht alle informatie over een device beschikbaar, evenals de mogelijkheid om devices op afstand te wissen of te vergrendelen.

Gebruikers en Groepen
Xinca maakt het eenvoudig om onderscheid te maken tussen verschillende gebruikers. Zo kunt u binnen de verschillende afdelingen, verschillende omgevingen creëren.

Profielbeheer
Configureer eenvoudig en automatisch zaken als Wi-Fi, wachtwoorden, mail, agenda en meer.

Incident Overzicht
Wordt een device ingeleverd voor service? Met het incidentoverzicht ziet u een volledige tijdlijn en altijd de meest actuele status van al uw apparaten.

App- en Document Distributie
Stuur eenvoudig documenten en applicaties rechtstreeks naar uw iPads. De permissies worden automatisch geaccepteerd. Uw medewerkers kunnen dus gelijk aan de gang. 

Volume Purchase Program 
Met het Volume Purchase Program distribueert u eenvoudig gratis, betaalde en bedrijf apps naar uw devices. U blijft eigenaar van de licenties en kunt deze zo vaak als u wilt intrekken en opnieuw toewijzen aan andere apparatuur. Hierdoor is het mogelijk om medewerkers gedurende hun dienstperiode gebruik te laten maken van apps, zonder hen er daadwerkelijk eigenaar van te maken. Mocht een medewerker uit dienst gaan, dan wordt de licentie weer vrijgegeven zodat u het aan een nieuwe medewerker kunt toewijzen.

Device Enrollment Program
Amac Zakelijk levert iPads via het Device Enrollment Program. Hiermee wordt het mogelijk om iPads vanuit de doos direct te koppelen aan uw Xinca MDM omgeving. U kunt hierdoor de iPads direct naar uw medewerkers sturen, zonder tussenkomst van een ICT-afdeling. Bij een eventuele diefstal blijft het device aan uw MDM systeem gekoppeld, wat het device onbruikbaar maakt en voortdurend vindbaar houdt, zelfs na een systeemherste