Terug naar overzicht

Thule Aptitude rugzak (24 liter) - Forrest Night

new
Zoom
  • Vervoer meerdere apparaten
  • Lichtgewicht
  • Verschillende opbergvakken
  • Geschikt voor alle MacBooks
Levertijd:
€ 66,11

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

De Thule Aptitude is een moderne rugzak met opbergvakken voor onderweg. Bescherm jouw MacBook en iPad in een gevoerd, verhoogd opbergvak. Door de handige opbergvakken heb je snelle toegang tot een opbergpaneel met ruimte voor een telefoon... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Thule Aptitude rugzak (24 liter) - Forrest Night

De Thule Aptitude is een moderne rugzak met opbergvakken voor onderweg. Bescherm jouw MacBook en iPad in een gevoerd, verhoogd opbergvak. Door de handige opbergvakken heb je snelle toegang tot een opbergpaneel met ruimte voor een telefoon, pennen, sleutels en een notitieblokje.

Voor alles een opbergvak

Vind jouw accessoires makkelijk terug in het binnenvak van gaas met ritssluiting. Berg je waterfles of kleine spullen op in de zijvakken. Dankzij het gevoerde achterpaneel en schouderriemen kun je de Thule Aptitude-rugzak met comfort dragen. Ook in het donker blijf je zichtbaar met de geïntegreerde reflecterende bevestigingslus voor een fietslampje.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode TCAM-2115 FOREST NIGHT
Merk Thule
Kleur Groen
Sluiting Rits
Model Rugzak
Afmetingen 30 x 27 x 43 cm
Gewicht 660 g
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.