Terug naar overzicht
Werkplekken

Werkplekken

Amac Zakelijk kijkt graag verder dan alleen een MacBook of een iPad. Amac Zakelijk levert een volledig ingerichte werkplek, voor zowel vast als mobiel gebruik. Voor een vast laag bedrag per maand.

Neem contact op

Een compleet verzorgde werkplek
Uw werkplek kan bestaan uit Apple apparatuur zoals iMac, MacBook, iPad en/of iPhone. Uiteraard leveren we alle bijbehorende accessoires, zoals netwerkapparatuur, adapters, opslag en meer. Daarnaast bieden we diverse diensten aan, zodat u kunt doen waar u goed in bent: uw werk.

Wi-Fi
Een Wi-Fi verbinding waar u altijd op kunt rekenen is fundamenteel voor iedere werkplek. Amac Zakelijk is offcieel partner van Xirrus en implementeert een krachtig, stabiel en gebruiksvriendelijk Wi-Fi netwerk op elke locatie.
Implementatie
Wij begeleiden u bij de volledige implementatie van nieuwe technologie binnen uw bedrijf. We leveren diverse Mobile Device Management systemen zoals AirWatch. Ook ondersteunen wij u bij het inregelen van onder andere het Volume Purchase Program en het Device Enrollment Program zodat u zonder zorgen grotere hoeveelheden apparaten kunt aanschaffen, configureren en in gebruik nemen.

Al uw data veilig toegankelijk, waar u ook bent
Met een MacBook, iPad of iPhone is het mogelijk om altijd en overal werken. Om altijd en overal ook daadwerkelijk bij uw bestanden te komen, levert Amac Zakelijk een krachtige server oplossing. Hiermee kunt u uw bestanden overal ter wereld benaderen én behoudt u alle informatie in eigen beheer.

Voor veel gebruikers wordt het steeds aantrekkelijker om in de zogeheten cloud werken. Uw informatie wordt op een veilige locatie, volledig versleuteld, op een server binnen Europa opgeslagen. Vervolgens kunt u via een beveiligde verbinding altijd bij uw data, maar hoeft u zelf geen hardware-investering te doen of onderhoud te plegen.

Stabiele en betrouwbare back-up oplossing
In een digitale wereld is data van cruciaal belang voor ieder bedrijf. Helaas wordt er vaak niet gerekend op dataverlies door bijvoorbeeld diefstal, brand of technische mankementen. Natuurlijk worden deze technische mankementen opgelost en kan verloren hardware worden vervangen. Desalniettemin is op zulke momenten het terughalen van data een behoorlijke uitdaging. Amac Zakelijk faciliteert een krachtige back-up oplossing waar u altijd op kunt rekenen.

Financiering:

De aanschaf van hardware kan een behoorlijke investering zijn. Daarom biedt Amac Zakelijk de mogelijkheid om uw hardware en bijbehorende diensten te nancieren aan de hand van een operational lease. U betaalt iedere maand een vast laag bedrag en ontvangt iedere drie jaar de nieuwste technologie.

Ontzorgingspakketten:

Werkende apparatuur is van cruciaal belang voor een succesvol bedrijf. Uiteraard ontvangt u bij Amac Zakelijk als zakelijke klant standaard 1 jaar garantie op uw apparatuur. Naast onze standaard garantie levert Amac Zakelijk een aantal aanvullende ontzorgingspakketten die u vrij kunt combineren, om zo uw ideale ontzorging samen te stellen.

iMember:

Voor een eenmalig bedrag kunt u een jaar lang gebruik maken van persoonlijke begeleiding, trainingen en speciale gelegenheden, georganiseerd vanuit onze 22 winkels in Nederland. Onze iMember-coaches staan altijd voor u klaar en het inplannen van een afspraak verloopt via onze website.

Amac HelpDesk:

Heeft u een vraag over het gebruik van uw apparatuur? Onze technische helpdesk staat iedere werkdag van 09:00 - 18:00 voor u klaar.

Totaaloplossing
Voor organisaties die papierloos willen vergaderen levert Amac Zakelijk verschillende oplossingen en diensten. Ook hierbij denken we graag mee met de wensen en behoeften die voor elke organisatie weer anders zijn. Neem contact op om erachter te komen wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen.

Amac helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden