Terug naar overzicht
Amac Training

Training

Creëer een cultuur van samenwerken

Wanneer al je medewerkers zich vertrouwd voelen met Mac, iPad en iPhone, zullen zij het product ook optimaal kunnen benutten. Amac Pro is er van overtuigd dat het goed opleiden van de medewerkers de brug is naar het juiste gebruik van het apparaat binnen jouw organisatie. Het bevordert de adoptie en jouw medewerkers kunnen het Apple-apparaat optimaal benutten.

Door Apple gecertificeerde trainers

Amac Pro heeft door Apple opgeleide en gecertificeerde trainers in dienst. Onze trainers zijn gespecialiseerd in de besturingssystemen iOS, iPadOS en macOS en geven basis- tot maatwerktrainingen in het gebruik van het gekozen OS, apps/oplossingen en devices. De Apple Certified Trainers van Amac geven elke training de kwaliteit die men kan verwachten die past bij het product.
Ontdek ons trainingsaanbod

De juiste begeleiding

Naast het aanbieden en verzorgen van trainingen biedt Amac ook consultancy trajecten. Consultancy is een uitermate geschikte vorm om medewerkers te trainen en begeleiden bij de implementatie van Apple hardware binnen de organisatie. Onze consultants hebben jarenlange ervaring in, onder andere, het onderwijs, en zijn gespecialiseerd in de digitalisering van verschillende type organisaties.

De theorie in de praktijk

Voor het optimale effect van een training bieden we nazorg. De consultant bezoekt, kort na de training, alle medewerkers. Het doel is om de medewerkers te helpen de theorie in praktijk te brengen en eventuele vragen te beantwoorden.

Amac Digitaal Onderwijs

Professionalisering is een belangrijk element in de ontwikkeling van digitaal onderwijs. De onderwijs tak van Amac Pro biedt al ruim 10 jaar trainingen en begeleiding aan scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. Dit doen we om een bijdrage te leveren aan de digitalisering binnen de scholen.
Ga naar Onderwijsbegeleiding

Inspiratiesessies en events

Het hele jaar door organiseert Amac Pro enthousiasmerende en informatieve sessies (eventueel op maat), waarin wordt gedemonstreerd wat de mogelijkheden zijn van de iPhone, iPad of MacBook voor de professional.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.