Terug naar overzicht
MacBook Waterschade

Amac waterschade

Het overkomt bijna iedereen wel een keer: een kop koffie, een glas water of een andere vloeistof die per ongeluk over de MacBook gaat. Tot op heden betekende dat op zijn minst een zeer kostbare reparatie en in 30% van de gevallen zelfs een onherstelbare schade.

Amac Drycleaning Solution
Bij Amac hebben wij nu de Amac Drycleaning Solution (ADS). In een speciaal ontwikkelde machine worden de meest kwetsbare delen van jouw MacBook met speciale vloeistoffen gespoeld en daarna gedroogd. Simpel gezegd: een drycleaning techniek voor notebooks. Het resultaat: de corrosie is verdwenen en het vocht en de zuurinwerking (bijvoorbeeld van rode wijn en koffie) worden verwijderd.

Amac heeft de primeur
Amac is de eerste in Europa die met deze high-tech machine gaat werken. Bijna een kwart van de tienduizenden MacBooks die bij Amac ter reparatie worden aangeboden, betreft waterschade of erger: koffie, thee of rode wijn. In zo’n 30% van de gevallen is de notebook niet meer te redden. Bij de rest moest meestal 70% - 80% van de onderdelen vervangen worden, waaronder ook bijna altijd het moederbord. Dankzij de Amac Drycleaning Solution is deze schade nu wel te herstellen.

Doorlooptijd
Na ontvangst wordt de MacBook zo spoedig mogelijk beoordeeld voor het wassen. Omdat het een snel en veilig proces is, is de doorlooptijd voor een reparatie met de ADS gelijk aan of sneller dan het vervangen van de aangetaste onderdelen.
Wat kost het?
€ 349,-
No cure no pay*.


Dit bedrag is exclusief eventuele kosten voor onderdelen die ondanks de ADS behandeling niet meer functioneren en dus alsnog vervangen moeten worden. Indien van toepassing ontvang je hier een prijsopgave voor.

In bijna alle gevallen blijven de data en SSD of harde schijf intact. Zo kunnen wij nog meer mensen blij maken met het herstel van hun apparaat. U krijgt meestal niet alleen uw apparaat, maar ook uw data terug!**

40%

Kostenbesparing

20% van alle notebooks is na de ADS methode weer direct geschikt voor gebruik. Bij de rest moeten nog steeds onderdelen vervangen worden, maar veel minder. Dit zorgt voor een gemiddelde kostenbesparing van 40%.

82%

Minder afschrijvingen

82% van de notebooks die normaal worden afgeschreven en vervangen door nieuwe notebooks, kunnen nu worden gerepareerd. De afgelopen drie jaar zijn ruim 15,000 notebooks via deze manier behandeld, waarvan meer dan 80% is geslaagd.


MacBook reparatie

Wilt u een MacBook met waterschade laten herstellen? Dan is het belangrijk om de MacBook binnen enkele dagen na het ontstaan van vochtschade bij Amac te brengen. De kans wordt kleiner dat deze behandeling slaagt als u langer wacht. Wel hebben tests uitgewezen, dat de meeste MacBooks zelfs twee weken na het ontstaan van de vochtschade nog gered kunnen worden, inclusief de data.

Hoe zit het met garantie?
U ontvangt 2 jaar garantie op de reparatie, indien zich binnen deze periode een gebrek voordoet dat te herleiden is tot de oorspronkelijke vochtschade.
Contact
Neem contact op met Amac Zakelijk via: 088 - 7706020. Natuurlijk kunt u de zakelijke MacBook ook langs brengen bij een van onze 50 Amac Stores. Hier worden uw reparaties direct ingenomen en in een aparte vochtschade verpakking dagelijks naar onze Technische Dienst verstuurd.

*Indien de klant afstand doet van zijn Mac of geen prijsopgave wil ontvangen als we niet kunnen wassen..
**We kunnen hier geen 100% garantie op gegeven.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.