Terug naar overzicht
Amac Schoolleidersevenement 2020

Amac Schoolleidersevenement 2020

Is jouw school klaar voor het onderwijs van de toekomst?

In de eerste weken van november reist het team van Amac Onderwijs het hele land door. Op verschillende scholen organiseren wij een speciaal event exclusief voor schoolleiders (en ICT-coördinatoren) uit het primair en voortgezet onderwijs. Wij nodigen je van harte uit om hier bij te zijn.
Schrijf je hier in!

Op weg naar toekomstbestendig onderwijs

Tijdens dit evenement staan we stil bij datgene wat toekomstbestendig onderwijs allemaal nodig heeft. Dit doen we met quick-wins - dingen waar je morgen al direct mee aan de slag kan - en vooral een focus op de lange termijn. Want we hebben nu allemaal ervaren dat digitaal onderwijs méér is dan iedereen in het onderwijs een iPad of een computer geven.
Ontdek het programma
MacBook in de klas

Voor wie organiseren wij dit?

Het schoolleidersevenement is er voor po- en vo-scholen die nog aan het begin staan van de reis naar digitaal onderwijs. Worden er op jouw school al verschillende devices gebruikt, maar het is nu tijd voor een echt goed plan voor toekomstbestendig digitaal onderwijs? Dan is dit event perfect voor jou.
Meld je aan

Data & locaties

Wanneer zijn wij bij jou in de buurt:

  • 12-11-2020 - om 15:00 - Griftland College, Soest
  • 14-11-2020 - om 16:00 - Nog een school, Plaatsnaam
  • 17-11-2020 - om 15:30 - College ABC, Kleindorp
  • 19-11-2020 - om 15:00 - XYZ College, Durpke
  • 20-11-2020 - om 15:00 - ABC school, Stadje
Meer informatie over de locaties

Programma

Het programma bestaat uit drie opeenvolgende sessies die elk circa 45 minuten zullen duren. We sluiten af met een klein hapje en drankje. De kosten voor het schoolleidersevenement bedragen € 25,- (excl. btw) per persoon. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanvang

Het schoolleidersevenement duurt ongeveer drie uur. Let op: de aanvangstijd kan per locatie verschillen.

Na een kort welkomstwoord gaan we aan de slag met onderstaande presentaties. Elke sessie duurt circa 45 minuten.

Uiteraard volgen wij de landelijke richtlijnen vanuit het RIVM en respecteren wij te allen tijde de gepaste 1,5 meter afstand.
Uitrol van iPad op school

1. Effectief voor nu en een visie voor morgen

Frank IJdema

Apple Professional Learning Specialist
en Trainer & Consultant Amac Onderwijs
Om een visie te kunnen formuleren, om doelen te stellen én om een plan te maken om die doelen te kunnen behalen, is het goed te weten wat de mogelijkheden zijn. Welke stappen zijn noodzakelijk en waar liggen de valkuilen?

In deze sessie neemt Frank je mee naar de praktijk. Welke mogelijkheden biedt Apple in de klas? Welke stappen moeten worden gezet om Apple-devices succesvol en toekomstbestendig in het onderwijs te implementeren? En wat kunnen we leren van scholen die deze stappen al hebben gezet?

2. Uit de verpakking en direct aan de slag

Wouter Kneppers

Technisch Consultant Amac Pro Services
Als je devices gebruikt in je onderwijs wil je hier graag grip op houden. Je wilt bepalen wat de leerlingen en/of docenten wel en niet mogen. Je wilt apps kunnen installeren, een mailaccount activeren of zelf randapparatuur installeren. Los van het technische beheer, wil je ook kunnen volgen wat de leerling doet, zodat je deze kan kan begeleiden en coachen in het onderwijsproces.

Ervaar in deze hands-on sessie zelf hoe eenvoudig het beheer van Apple devices is voor zowel de ICT’er als voor de leraar, en hoe je hierdoor uiteindelijk tijd en kosten kunt besparen.

3. Hoe leiderschap en visie je een voorsprong geven

Kees Versteeg

Rector-bestuurder Griftland College, Soest
Als de afgelopen tijd één ding duidelijk heeft gemaakt, is het dat technologie een onmisbare schakel is geworden in de maatschappij. Dit geldt voor bedrijven, overheid, zorg maar ook zeker voor het onderwijs.

In deze discussie-sessie vertelt Kees Versteeg over zijn visie en de keuzes die hij en z’n team maakten ver voor de crisis. Over de keuzes tijdens de crisis en welke knopen er nu doorgehakt moeten worden. Op basis van een aantal stellingen zal hij met de deelnemers discussiëren over visie, leiderschap en het maken van keuzes.

Afsluiting / kleine borrel

Na afloop is er, onder het genot van een hapje en een drankje, nog de mogelijkheid om nog even na te praten, vragen stellen of om afspraken te maken.
Presentatie Amac Onderwijs

Inschrijven nu nog niet mogelijk!

Schrijf je hier in voor het Amac Schoolleidersevenement. De kosten voor het schoolleidersevenement bedragen € 25,- (excl. btw) per persoon. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Jouw gegevens

Jouw onderwijsinstelling

Locatie schoolleidersevenement

Overig

* Verplichte velden

 

Locaties

Onderstaand tref je de locatiegegevens. Bij de ingang van de school zal een medewerker van Amac Onderwijs je de weg wijzen in de school. Je bent vanaf een half uur vóór de begintijd al van harte welkom. Uiteraard volgen wij de landelijke richtlijnen vanuit het RIVM en respecteren wij te allen tijde de gepaste 1,5 meter afstand.

College ABC

Datum & begintijd
12 november 2020
16:00

Adres
Straatnaam 12
8686 YZ Dorp

Website
College ABC

College DEF

Datum & begintijd
DATUM
TIJD

Adres
STRAATNAAM
POSTCODESTAD

Website
SCHOOLNAAM

XYZ school

Datum & begintijd
DATUM
TIJD

Adres
STRAATNAAM
POSTCODESTAD

Website
SCHOOLNAAM

College 123

Datum & begintijd
DATUM
TIJD

Adres
STRAATNAAM
POSTCODESTAD

Website
SCHOOLNAAM

BasisCollege

Datum & begintijd
DATUM
TIJD

Adres
STRAATNAAM
POSTCODESTAD

Website
SCHOOLNAAM
Schoolleidersevenement iPad

 

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

* Verplichte velden