Terug naar overzicht
Horeca

Horeca

Ook in de horeca zien we een stevige opmars van innovatieve technologieën die met name processen omtrent bestellen, betalen, communicatie en uiteraard entertainment vernieuwen. Neem bijvoorbeeld de menukaart. Jarenlang is dit hetzelfde gebleven: een papieren boekwerk of bij o.a. snackbars, wokrestaurants en broodjeszaken een groot statisch bord aan de muur. Door de fysieke uitwerking van de menu's is het een forse klus om dit te vernieuwen. Echter, met de Amac Cloudcast oplossing is het maken van een prijs- of productaanpassing zo gedaan!

Digitale menukaarten zijn onderdeel van de Amac Cloudcast oplossing. Vervang het bord boven uw toonbank naar een display en wijzig uw menukaart zo vaak als u wilt. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om digitale menukaarten op iPads te gebruiken. Dankzij het touchscreen kunnen uw bezoekers door uw menukaart bladeren als een boek en als u een aanpassing heeft, wordt deze direct op alle iPads doorgevoerd. 

Het is ook mogelijk om aan de hand van displays de aandacht van uw bezoekers te vestigen op aanbiedingen, merkbeleving en foto's van eerdere stapavonden. Alles is mogelijk.