Terug naar overzicht

Pipetto Origami hoes met pencilhouder iPad 10,2 inch

new
Zoom

Zoals de naam doet vermoeden, vouw je de Origami Case voor iPad in 5 verschillende vormen. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar ook functioneel. Zo doet de case, wanneer je deze correct opvouwt, dienst als standaard met verschillende ... Lees meer

 • Verschillende kijkposities
 • Uit sluimerstand bij openslaan
 • Allround bescherming
 • Met Apple Pencil houder
Vanaf: € 24,75
Vanaf: € 24,75

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
Anderen kochten ook
Productinformatie

Pipetto Origami Pencil Shield iPad 10,2 inch (2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vouw je de Origami Case voor iPad in 5 verschillende vormen. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar ook functioneel. Zo doet de case, wanneer je deze correct opvouwt, dienst als standaard met verschillende kijkposities. De Origami Case van Pipetto helpt je om in een comfortabele houding te typen of om ontspannen een film te kijken. Door de cover open te slaan ontwaakt iPad vanzelf. Wil je de iPad even niet meer gebruiken? Sluit de cover en je iPad schakelt direct over naar standby.

Robuuste militaire bescherming

Natuurlijk beschermt deze Origami hoes van Pipetto je iPad tegen krassen en andere beschadigingen. Maar er is meer. De Pipetto hoes is namelijk "Military Standard Drop Protection" gecertificeerd. Dat betekent dat Pipetto de hoes (mét iPad) heeft getest door ze 26 keer van 1,2 meter hoogte te laten vallen. De TPU-kunststof vangt de klap op en absorbeert de impact.

Sterke bescherming én een strak design

De Pipetto Origami hoes voor je 9,7-inch iPad (2017/2018) is gemaakt polyurethaan, een sterke kunststof die hetzelfde voelt als de Apple Smart Cover. De achterkant is doorzichtig, waardoor het design en de eventuele personalisering van je iPad niet verdwijnt. Je Apple Pencil of andere styluspen kun je ook in de case kwijt.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode P053-54-7-conf
Merk Pipetto
Model Case
Sluiting Magnetisch
Geschikt voor Apple iPad 10,2-inch (2019)
Draadloos opladen N.v.t.
Materiaal
 • Polyurethaan
 • Hard kunststof
 • In de doos Pipetto Origami hoes met pencilhouder iPad 10,2 inch
  Service & garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


  Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.