Terug naar overzicht

 

Wie zijn wij?
Amac Pro begeleidt bedrijven, instellingen en scholen tijdens het aankooptraject van een Apple platform binnen de organisatie. Naast het ‘switchen’ naar het Apple platform adviseert het team van Amac Pro ook bij het implementeren van het Apple platform binnen een bestaande Microsoft omgeving. Uiteraard stopt het contact met de klant niet na de aankoop, maar wordt er gestreefd naar een langdurige relatie met de klant. 
Lees meer
Missie en visie
Een onderneming ontstaat vanuit passie. De overtuiging van de ondernemer stroomt door in het gehele bedrijf en stimuleert groei. Bij groei van een bedrijf hoort nieuwe technologie. De implementatie van deze technologie brengt tegenwoordig echter zoveel complexe vraagstukken bij elkaar, dat het voor de ondernemer moeilijk wordt gemaakt om de focus weer terug te brengen naar zijn of haar passie: ondernemen.
Lees meer
Statuscertificering
Amac Pro is dé partner voor gericht advies over de Mac, iPad en/of iPhone binnen uw organisatie! Onze gecertificeerde Sales Professionals en accountmanagers hebben de expertise om het gebruik van de Mac, iPad en iPhone binnen uw organisatie tot een succes te maken.
Lees meer